Tak přátelé a kamarádi, neb nám začaly depresivní podzimní plýskanice, navhuji zapít žal (oranžoví naopak budou slavit příchod blátivého terénu) příští čtvrtek u kamaráda v hospůdce na Žižkově a spojit to s rozmazlováním chuťových pohárků....podávat by se měli humři a mořské dobroty
Nedávno se podávalo argentinské hovězí a posledně klokani...obojí luxusní záležitost, tak je se na co těšit....
Tak kdo by měl chuť, ať se hlásí do středy neb se ty potvory budou muset ve středu nalovit, aby se na nás mohly těšit na talířích....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Tak přátelé a kamarádi, neb nám začaly depresivní podzimní plýskanice, navhuji zapít žal (oranžoví naopak budou slavit příchod blátivého terénu) příští čtvrtek u kamaráda v hospůdce na Žižkově a spojit to s rozmazlováním chuťových pohárků....podávat by se měli humři a mořské dobroty
Nedávno se podávalo argentinské hovězí a posledně klokani...obojí luxusní záležitost, tak je se na co těšit....
Tak kdo by měl chuť, ať se hlásí do středy neb se ty potvory budou muset ve středu nalovit, aby se na nás mohly těšit na talířích....
adresa, parking?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak si polyp
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
To zní lákavě, až na ty mořský potvory. Vzal jsem na milost akorát tuňáka, občas hejka a sem tam kolečko chobotnice.
Jsem Žižkovák od přirození, tak nemám Hicksovi starosti, dojdu i pěšky Ale do kdy a kde to má být? Ve čtvrtek mám tréninky (neb jsem tlust) a ty se protahují i se sprchou skoro do 22 hodiny. To už je jako nastoupit do rozjetého rychlíku
A neboj, Hicks by to nesežral, to by musel Kašák dovalit tláču A že byla, ještě mě kapou sliny.
Upravil Medik dne 13.10.2011 17:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vjetrnik napsal:
Pro parkující, ve Velehradské je modré zona, ale dá se za rohem v Ondříčkové....
Pro skoro místní - před soudem v Jagelonský je pár fleků, kde to pro soud platí do 18 hod a do 7 ráno je klid a bez modré lajny. Na konci Jagelonská je zákaz zastavení mimo zásobování a taky s časovkou, takže po 18 hodině klid. To samé je na Žižkově náměstí (Bořivojce) A zelená zóna je taky v Lucemburský, ale pořád plná. Pro zoufalce co nic nenajdou je nejblíž vždycky volné místo na Olšanský proti pumpě a dál. Akorát je to trochu na špacír. Vjetrníku, já bydlim doslova za rohem Ve Velehradské mě napadá jenom jeden podnik, ale tímhle směrem já většinou dojdu nejdál do picošky v Jagelonský (má tam celkem slušnou Plzeň i picu), nahoru na Plzeň k Toníčkovi do Lucemburský a nebo rovnou k nám na růžek do bejvalý Myslivny. Teď je to myslim U Vodoucha a točí tam vždycky několik malejch pivovarů. Kuchyně k pivu ujde. Do Velehradské jsem chodil do vinárny, ale pak to bylo nějak zavřené či co, tak jsem tam dlouho nebyl.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vjetrnik napsal:
Nemám rád když se jídlo drží talíře a kouká na mně. Bude i normální papů?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Vjetrnik napsal:
....tak abych to uzavřel a nechal pana majitele objednat, kdo dorazí na humry?
Jedu do Brna a nevím kdy se vrátím. Ale já stejně nebudu jíst nic z moře vytaženýho,takže pro mne jen židli. Když to tedy stihnu...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Pokud se nejedna o uzavrenou spolecnost, tak bych se rad pridal . Mam uz jednu akci v centru, tak kdyz uz tam budu ... tak bych to spojil. Muzu dorazit cca 21-21:30 (snad tam jeste budete), takze morsky potvory jsou pase, ale neco k piti bych si s vami rad dal
Specialne pokud Vjetrnik prida nejakou uzitecnou informaci a treba i nejakou fotku z jizni Francie, kam bysme radi vyrazili pristi rok