Jak na svých GS řešíte zásuvku na 12V? Já si selou dobu lámal hlavu na co je u 1150 ta úzká zásuvka a on je to nějakej spešl typ. Krom ciziny dá se někde sehnat redukce na klasickou 12V? navíc umístění je nevyhovující na napájení navigace atd. chtělo byc to něco pod sedlo a na řidítka
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Kdesi zde jsem cetl, ze by se na tuhle malou zasuvku dala koupit nejaka alternativa, ale uz to nemuzu dohledat. Nevi nekdo? Sice mam na riditkach klasickou 12V - novy typ, ale pres zimu bych na tu malou chtel pripojit dobijeni.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ahoj, já sem si redukci kupoval zde: http://bmw-trade.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=31&products_id=225 , normálně sem si k tomu přes kabel připojil obyčejnou autozásuvku, ale vyvedení někam na řidítka by mě taky zajímalo, protože tam kde je standartně umístěná moc použitelná neni...
Jo tak ten spešl typ je stejný jako na starý škodovky koupíš zástrčku kdekoliv v mototechně do 20kč. Já používám pouze na udržování baterie v zimních měsících. Neumím si představit , že bych tam zapojoval navigaci bo něco jiného možná vyhřejvání do vesty nebo do sedla.
Koukni na inzerci PRODAM PLEXI VUNDERLICH.Je tam na posledni fotce dobre videt umisteni zasuvky.Zsuvka je obic asi za dvacku.Je napojena pres pojistku primo na baterku.A vedle zasuvky se jeste vesel vypinac na pridavna svetla
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Já jsem si dělal zásuvku do kufru a pod budíky. Do kufru to mám přes origo Givi kontakty co jsou nachystaný pro LED brzdový světlo. Fnguje parádně a 100% vodotěsný. A pro účely navigace nebo mobilu na řídítkách nebo v tankvaku jsem si ještě udělal druhou zásuvku pod budíky vpravo (mezi budíky a plast co vede od zobáku. Kupoval jsem v pryžovou krytkou v brněnským GESu 60 Kč (dávají množstevní slevy). K tomu jen pojistkový uložení a práce na hodinku. Pojistky od obou zásuvek mám natažený do pojistové skříňky pod sedlem.