Rychlá smrt ? To bych neřekl. Ono to bude fugovat i na brzdu. Pořád lepší než nějaká mechanická zarážka na plyn. To mi přijde více brutální prodejce moto píše tempomat, tak kdo ví co tam je. Na fotkách není vidět nic.
tom_es napsal:
Rychlá smrt ? To bych neřekl. Ono to bude fugovat i na brzdu. Pořád lepší než nějaká mechanická zarážka na plyn. To mi přijde více brutální prodejce moto píše tempomat, tak kdo ví co tam je. Na fotkách není vidět nic.
kdyz si to poradne proctes zjistis, ze to (co posilal Morabo) je skutecny tempomat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tempomat ? Myslím, že trotlík je nejlepší...i když jsem se zakoupení fakt už zasmál..kousek plastu za 250,- , ale i tak jsem to zakoupil kamarádům i jako dárky a všichni jsou maxiámlně spokojeni
všude dobře.....doma GSA
tom_es napsal:
jasně,rychlá smrt.Většina nehod na dálnici je kvuli tempomatu a Nevěnování se řízení z toho důvodu,že za tebe něco napůl řídí.Špatný odhad vzdálenosti a neštěstí je na světě.Na motorce to bude daleko horší.
Když je hlad,je i husa dobrá.