Budu kupovat obě progresivní pružiny Hyperpro na R1150GS ADV ale nevím,jestli se pružiny dělají ve více tvrdostech nebo je jen jedna.Na stránkách prodejců jsem našel jen jednu možnost,ale pár lidí mi říká,že tvrdosti jsou dvě.Tlumiče budu nechávat zrepasovat.
Popřípadě mi poraďte jaké,kde a za jakou cenu je mám koupit.
Vážím s výstrojí nějakých +- 120kg + kufry s výbavou.Na moto zatím jezdím sám,ale kdo ví.Terén nějak extra jezdit nehodlám,ale Albánie je v plánu.
Předem děkuji za tipy,rady atd...
Upravil zetor dne 15.11.2011 11:12
Ahoj, já kupoval zadní Hyperpro na svého advíka u Raptora a co vím tak mi žádnou jinou tvrdost nenabízel takže asi bude jen jedna. Zeptej se Raptora, ten je prodává tak bude vědět víc.
Pertla napsal:
zetor> Díky A stejná otázka jako na Mandyho
mandy8> Za jeden včetně pružiny? Nebo Mu třeba Hyperpro dodat zvlášť?
6000kč je cena obou za repas...ještě k tomu musíš připočíst pružiny...
Jojo jak píše zetor, cena u p. Procházky je jen čistě za repas za oba tlumiče 6000kč. U pana Berana by to bylo cca.4000kč za oba tlumiče (samozřejmě bez pružin). Záleží komu budeš více důvěřovat. Třeba p. Procházka je hodně známý odborník na tlumiče a jistě skvělý, já zvolil na zkoušku levnějšího p.Berana a spokojenost, jak za práci tak i s jednáním.
edit: chybiček
Upravil mandy8 dne 15.11.2011 12:42
Kdyz jsem kupoval onehda pruziny ja jeste na 1150GSA, tak mi myslim Zlabek dal vybrat ze dvou,standard a tvrdsi moc si to nepamatuju,ale myslim ze ano...kazdopadne jsem chtel tvrdsi, mam 100kg pak pritelkyne 55 a kufry a zavazadla 40. Musim rict, ze ta tuzsi byla paradni a spokojenost maximalni. Delal jsem nejdriv zadek a kdyz to byla takova zmena tak jsem udelal i predek. Bohuzel na predku jsem zmenu nepocitil vubec zadnou Na 1150 neni na zadku orig. pruzina progresivni na predku ano,tak proto asi ten rozdil.