Vím, že spousta lidí tady má s FC-Moto dobré zkušenosti, ale neobjednával někdo z vás něco od nich dejme tomu za poslední měsíc? Už od 20.března mi tam visí nevyřízená objednávka. Na e-maily vůbec neodpovídají – až včera mi někdo napsal v reakci na mejl, který jsem jim poslal jedenáctého. Ptali se na číslo objednávky. To ale bylo v první řádce e-mailu, na který odpovídali...
Buď mají všichni dovolenou a vede to tam vrátnej, nebo onemocněli nakažlivou duševní chorobou nebo je jim blbý říct, že Revit Offtrack nemají a mít nebudou. Fakt by mě zajímaly vaše zkušenosti z poslední doby. Dík!
Já s nimi moc dobrou zkušenost nemám,předloni jsem si u nich objednal Schubertku, objednávku potvrdili emailem, ale měsíc se nic nedělo, tak jsem obj. emailem zrušil, zrušení kamarád potvrdil i telefonicky no a po 14 dnech přilba přišla. Poslal jsem ji zpátky a následně mi přišel email, že musím uhradit poštovné, což jsem samo neuhradil, tak mi to údajně připočtou k další objednávce. Tož tak s FC MOTO.
R 1200 GS LC Adventure
Cau,ja kupoval 7.4 taky offtrack XXL(normalne mam XL) a kalhoty dakar XL(tam velikost sedi). Platil jsem kartou(coz byla asi blbost),tyden se nic nedelo zadna platba se nestrhla a ani neodpovidali na email,pak se ale vse v dobre obratilo a platbu si strhli,poslali track number od UPS a ze zbozi prijde v utery,zbozi prislo v utery v poradku dotud tedy spokojenost,ale nastal nejakej problem v bance,protoze fc-moto si penize normalne strhlo,ale jeste jednou mi je tam blokujou,na email mi opet nikdo neodpovida,v bance jsou zatim jen blokovany,tak uvidim co pak,pry bych musel platbu reklamovat,ted uz to stornovat pry nejde,tak nevim jestli je bordel v FC-moto nebo v moji bance...
Tak ja uz mam vyreseno i toto,banka mi blokovane penize vratila zpet na ucet.Takze ja jsem nakonec spokojeny zakaznik.Zajimave je,ze kdyz jsem napsal problem sem,do druheho dne jsem ho mel vyreseny tak snad ti to taky brzo dobre dopadne