Caute!Chcem sa vas opýtat aku šírku dosiahne vasa moto po nahodení kufrov?Mne to vychadza 102cm.Neviem ci to nieje vela.A ak niekto vie kolko váži celok kufre + nosiče bez batožiny.Mne to vychadza na cca 12kg
momul přiložený následující obrázek:
Máš to pěkný. Při kličkování mezi plechovkama by jsi stejně měl udržovat větší mezeru, aby jsi předešel možnosti srážky s blbcem. Na šířku si zvykneš časem a až to pořádně naložíš, tak si budeš musel zvyknou na to, že přední kolo není k asfaltu přilepené jak za prázdné motorky . S přeloženou motorkou na zadek a spolujezdcem jsem si už nějakou srandu zažil . Tedy u Transalpa a 1150 GS
všude dobře.....doma GSA
pepanek-dakujem.Ja som uz s kuframi jazdil.No to som mal DR650SE a na nej som pouzival len 25L kufre.Teraz jazdim GS650 a na nu som si pripravil uz 38L kufre.Preto zistujem ci som to uz neprehnal.Tak isto nosice som spravil co najtesnejsie k motocyklu no i tak sa mi to zda oproti DR dost siroke.Preto by ma zaujimalo ako su na tom ostatny...
Ta šířka je v pohodě, mam podomácku dělané kufry, asi 41L ma jeden. Váhu netuším, neměl jsem potřebu vážit. Co se týče tý šířky, tak to mam široký asi 110cm. A co se týčě příspěvku od pepanka, tak se mi pěkně rozkmitávaj řidítka když jsem naloženej, jedním prstem podržím a v poho, ale jak je pustím, tak je to vo držku, ale naloženej jsem mazal pěkně a bez problému, jen musíš mít na paměti, že máš zadek širší než řidítka...
Jezdím tak, jak umím...
já mám šířku 25cm, dýlku 44 a výšku 38. spacak mám celkem malý, tek je to v pohodě... jinak je to celkem bez starosti, záleží kam chceš cestovat, podle toho velikost kufrů, aby ses sbalil...
Jezdím tak, jak umím...