Tož se pochlubte,kde jste se toulali a jak krásně jsme zmokli... Dobře,začínám první: Brno-Bystřice p. Pern-Výr. Příjemných odpoledních 200km: déšť,štěrk v zatáčkách a potkal jsem jen jedno GS.... :-(.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Tož se pochlubte,kde jste se toulali a jak krásně jsme zmokli... Dobře,začínám první: Brno-Bystřice p. Pern-Výr. Příjemných odpoledních 200km: déšť,štěrk v zatáčkách a potkal jsem jen jedno GS.... :-(.
Chtel jsem psat,ale jel jsem narychlo.Nakonec mne dneska vytahl Rudy od Klasiky na kurva enduro nedeli.Dali jsme peknej masakr akorat na mne musel porad cekat,protoze to polni blaticko se moc neslucovalo s mima sjetyma cross gumama*tdown**tdown*,ale dnes bez odlozeni.Moc super vyjizdka diky Rudymu.Bystricke videl jsem te tam,ale nebyl jsem si jisty az pak jak za tebou sla Klasika.
fanóšu,viděl jsem tam 3 gé e sa,myslím že to tvoje bylo s kuframa a praporkem,ale si mi nějak unikl
byl jsem tam s kámošem,přijel i můj otec na xt-čku,krásně sem se projel,obzvláště,když už ji mám pokřtěnou,asi ze mě bude bramborák