Výherci budou tři 1. cena: roční předplatné magazínu MOTOROUTE + tričko 2. cena: roční předplatné magazínu MOTOROUTE + kšiltovka 3. cena: roční předplatné magazínu MOTOROUTE
Pravidla: Soutěž je určena registrovaným členům stránek a je společná pro spřátelené portály CENDURO a BMWGS. Členové stránek, kteří jsou registrováni na obou webech, mohou soutěžit pouze 1x, stejně jako ti, kteří jsou členy jen jednoho z webů.
Cenu získají ti z vás, kteří správně odpoví na tři jednoduché otázky a pak budou mít štěstí při losování.
------------- Otázka č.1:
Kolikrát ročně vychází magazín MOTOROUTE?
Otázka č.2:
Najdete na portálu MOTOROUTE "cestovatelskou poradnu"?
Otázka č.3:
MOTOROUTE ve svém e-shopu nabízí mapy Michelin (často označované jako nejlepší svého druhu). Jaké číslo má mapa "Maroko"?
-------------
Odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu . Do zprávy napište vaše jméno a nick, pod kterým jste zaregistrováni na stránkách.
Soutěž končí v neděli 15.1. ve 12:00 hodin. Do 16:00 hod. proběhne vyhodnocení došlých odpovědí a losování. Výherci budou vyrozuměni e-mailem, aby zaslali svou adresu, na kterou jim bude v roce 2012 magazín MOTOROUTE zasílán.
bohumil napsal:
Zdááár,dybi ně bilo malí tak ho máš u mě skovaný.samozřejmě nepoblutý,ze slivovice nebluju.
zdar Bohumile,
ale ty má požadavek na XXL a tam bych se vlézl aji s mojů, takže dík..
PS: .. a jezdíš?? já včerá 50km- byl jsem mrknůt na Stupavu na lyžovačku
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň