Co přesně potřebuješ vědět?Mám je tady za barákem,motku jsem u nich nekupoval,ale nějaký drobnosti jo a jezdim tam přezouvat.V dílně dělá kámoš.Jinak dvezený motorky asi odevšad,BMW všechny z Anglie a takový holý a málo zajímavý.Jak je to s reklamacema taky nevim.Hadry špatný,maj to šitý někde v Pakistánu z nejakýho šmejdu,aby to bylo levný.Ptej se.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ludek napsal:
Kámoška tam koupila motorku. kupnísmlouva taková nijaká a podle mě stočený km ale to se ukáže na ABSku podle hodin.
Stočený kiláky?To je potřeba prověřit dřív než to koupíš,jinak to nikomu nedokážěš,že to stočili přímo tam.Dělaj to všichni prodejci,jinak by ty lidi ty motorky,auta,nekupovali.Potřebujou mít dobrej pocit,že maj zánovní věc.
Jo jo to je už jedno jen bych byl rád ať si holčina tu 12 užije. Se stáčením máš pravdu známej má autobazar dal jsem mu tam auto a nejednou mělo na tacháču o 50tim míň
Jinak s těma kilákama u těch 12tek,asi budou poctivý.Je to mílích a všechny měly přes 40000mil.To je bajvoko 60000km,tak to asi nechali bejt,některý měli i anglickou servisku.Mužu se tam stavit a Hanze se zeptat,ale pochybuju,že kápne božskou.
Tak to snad bude v cajku,kdyby to stáhli,tak na nějakejch 15000určitě.Připadaj mi tam docela férový a jsou tam pořád ty samý lidi.Ten kluk s tou holkou,co jsou na těch fotkách v hadrech tam dělaj od začátku.On na dílně a ona v prodejně.
...tedy vůbec mne nenapadlo,že by mohl někdo stacet km na motorce !
Máte někdo zkušenosti s JH Moto? Před 3/4 rokem jsem si tam kupoval černého dakarka 650, 2004 prosinec,který měl najeto 17900 km,dostal jsem k němu servisku kde byla vyznačena kontrola při 10 tkm -pokud se nepletu ... Moto bylo velmi zachovalé,původ z D,dokonce k němu byl i návod. A teď se mi dělá trocha potu na čele
Dík za info.
E
Upravil erikus dne 09.01.2012 21:24
https://t.me/pump_upp
Vis příspěvek na de mnou Klídek .Jsou to taky umělci
Byl jsem se tam zeptat na jednoho adventura (samozdřejmě historickej kus 2002) a pohátky tisíce a jedné noci
smazak73 napsal:
Jsem tady správně a pomlouváte fa:JH moto??
Ahoj,
nechci nikoho pomlouvat, jen se ptám zde na foru na zkušenosti s fa JH Moto... Prodej a vše kolem bylo OK, ale po přečtení několika příspěvků o tom, jak je téměř standard, zde u nás v / CZ / točit km směrem dolů, ve mně hlodá trošku červík .... a modlím se , abych byl vyjímka, ale
Neznám taktéž nikoho, kdo by mi podle VIN.ka zjistil více. Pokud bude dobrá duše co by zjistila podrobnosti, budu ji zavázán
E
Upravil erikus dne 09.01.2012 21:32
https://t.me/pump_upp