Není to sice GS ale kamoš sháhí už delší dobu na tohle moto gripy a nemůže je sehnat ani v náhradě je tam prý atypický průměr řidítka 25mm (i plynové) a v Renocaru se ptal a chtějí za jeden asi 2200kč (nejsou vyhřívaný) ;Tak jsem mu řek že se tu zeptám jestli někdo nevíte čím by se to dalo nahradit a nezbankrotovat. Nemáte někdo tip?
A shani komplet i s vyhrvanim, nebo jen gumu? Pokud chce jen menit gumu, tak ma neco co jde na jedenactku travnicek a za par korun. Mohlo by to byt neco z tohoto : http://eshop.moto.../bmw-3295/
Upravil spea - ToM dne 22.01.2012 12:59
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ja myslim, ze na GS to tam nekdo z fora nakupoval. Tipnul bych to na ten posledni. Asi by to chtelo overtit si telefonem prumer.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
u nás original BMW za 463,- Kč levý a 729,- Kč pravý..
už se naučte, pokud něco scháníte, se alespoň zeptat rovnou tam, kde je to za lepší ceny...
Upravil jezek dne 22.01.2012 15:50
jezek napsal:
u nás original BMW za 463,- Kč levý a 729,- Kč pravý..
už se naučte, pokud něco scháníte, se alespoň zeptat rovnou tam, kde je to za lepší ceny...
njn ty jsi mě taky napadl ale nemyslel jsem že to bude takovej rozdíl; čekal jsem tak stovku +- .je možný že má renocar takový marže??? Dám mu vědět
nemůžu hovořit za všechny nenažraný prodejce v čechách.. proto se snažíme být s cenami "v normálních relacích" v rámci možností které máme na maržích.. možná nezbohatneme ale jsem ze starý školy: "spokojený zákazník = zákazník který se vrátí"..
Upravil jezek dne 22.01.2012 19:58
kim - nevím, jestli nedošlo mezi tvým kamarádem a někým od náhr. dílů z Renocaru k nějakému nedorozumnění nebo komunikačnímu šumu. Podle mě (když se dívám do ceníku ND) tak ta cena odpovídá maloobchodce za vyhřívaný gripy. Bez "ohřevu" stojí levý cca 430Kč bez DPH a pravý 680Kč bez DPH.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
kim - nevím, jestli nedošlo mezi tvým kamarádem a někým od náhr. dílů z Renocaru k nějakému nedorozumnění nebo komunikačnímu šumu. Podle mě (když se dívám do ceníku ND) tak ta cena odpovídá maloobchodce za vyhřívaný gripy. Bez "ohřevu" stojí levý cca 430Kč bez DPH a pravý 680Kč bez DPH.
Tak máš zdřejmě pravdu teď jsem mu volal a obsluha ND mu dala cenu a neptala se jestli chce obyčejné nebo vyhřívané a on po prvotním šoku z ceny se už nevyptával raděj, spíš netušil že se dají i ty vyhřívaný na tuto motorku.Problém zdá se vyřešen.Dík za poradu.