omlouvám se předem za hloupou otázku.
přešel jsem na GS z malýho bandita a mám pocit že budu potřebovat trochu obměnit oblečení a boty. motorka má dorazit koncem května a tak trávím čas na netu hledáním co koupit.
- chci určitě až se s gs seznámíme začít jezdit mimo silnici (voj. prostor ralsko mam za domem)
- v botech už mám jasno
- ve vostatnim moc ne: kolení chráníče a vesta s chráníčema plus něco navrch - tady bych rád vyslyšel vaše rady
- tak nějak úplně netoužim po bmw stejnokroji
dík
říkám si hurikán
Co se týká bundy, mám textilního lookwela s komplet chrániči a odnímatelnou tepelnou vložkou. S ní jsem spokojený, má ventilaci a nepotil jsem se. Měl jsem od nich i kalhoty a už bych do nich nešel, rozhodně žádné bez ventilace. Kalhoty ted první sezónu používám PSI (Tourer) http://www.psihub...t=5&id=125 a zatím jsem spokojený. Ale jednou bych si chtěl koupit BMW Rallye 2
Já mám od hubíka bundu kombinace cordura/kůže http://www.psihub...t=6&id=137 a kalhoty od nazranu http://www.bikers...t2923.html
Ty od BMW asi budou dobrý....ale ta cena......Jak tu někdo napsal,když máš na opici musíš mít i na banány.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Bundu Lookwell Woodland + bundu IXS Aztek + kalhoty Modesport strada + komplet termoprádlo od Moiry + boty Oxtar Infinity + Oxtar TCS. Přilbu Caberg Justissimo + Nolan N 81. Tak nějak to kombinuju podle předpokládanýho počasí, cesty......
Jo a když už je fakt hnusně, tak nemoky z Louise.
No a na padesátku skůtra Malaguti mám sandály, bermudy, tílko a jetku od Airohu
Chci se zeptat na ten nepromok......máte 2 dílnej nebo 1 dílnej???Doporučte mi něco
Jaro, podzim a zima - Nazran kalhoty i bunda, oboje nepromokavé. V létě bych v tom nevydržel hlavně v kalhotech, tak mám oblečení Pharao.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
dík za rady, nějakej textil s protektorama mam, šlo mi spíš o něco lehkýho na teplo...bohužel pod faraonem sem našel jen vibratory a to finsky slovo taky nema odkaz do cr.
říkám si hurikán
já sem si ted zkoušel bundu u kamoša na léto co to šije.Na léto bude dobrá,má chrániče a zapínatelný větrání a na zádech kapsu.Za cenu 2150 dobrá.Jinak mám psí bundu aji gatě.http://www.mcf.cz...zi_id=1221
Pharao se do Čech nedováží. Já ho třeba kupoval v Passau. Nejbíž je asi Vídeň. Prodávají ho v Polu a celej komplet tam vyšel na 140 euro. Mám to letní, takže promokavý, ale za to to krásně luftuje.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
já už nic neříkám radši, zase byste mi nadávali.....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Po sezóně v ultralight kompletu Polo Pharao a v odklápěčce Justissimo jsem přešla na kolenní chrániče, polstrované trenky, mx kalhoty, mx "košile" s chrániči, dres, mx přilba + brýle a mx boty. Je mi v tom příjemně a cítím se mnohem bezpečněji než v čemkoli dřív. Když je zima, hodím přes to o 4 vleikosti větší bundu (vypadám jak robocop, ale je mi teplo)
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
www.polo-motorrad.de
Kua ten pharao tour set vypada jako od BMW....
přečti si můj nově založený příspěvek... možná si je pak koupíš taky...
Upravil Klasika dne 08.05.2007 07:59
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
1. Mám dobrou zkušenost s endurovou Uvexkou [obyčejná SX210], sehnal jsem ji tady za 120€, lehká, vzdušná, rychle vysychá, celkem levná. (a to je důležitý v terénu, abys nemusel pořád dávat pozor, kam ji položíš, aby se neodřela apod., proto nikoli BMW Endurohelma)
2. na léto používám pouze BMW Airflow, tady (Řecko) je to must díky teplotám
3. sklapovačka SHOEI Syncrotech II ...nic moc, dost hluku, ale lehoučká
4. oblečení a. letní - Airflow bunda + jeans + boty Dainese (nepromokavé, do jakéhokoliv počasí, celoročně)
b. jaro+podzim - kožená superbunda (z těch hi end modelů IXS)
c. zima - Streetguard II - absolutní špička
ENDURO - Rallye II Pro + boty BMW GS2, oboje absolutní špice Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Jsem šoku ty hadry od BMW Rallye Pro II stoji pres 1000EUR Tak to je masakr. O te opici a bananech to chapu, ale nicmene takhle rozezranou ji teda nemam
Jinak jezdím ve vecech z Polo Motorrad, Pharao. Doporucuju zajet do Regensburgu, kde je Louis, Polo i Hein Gericke a Steadler, takze pro prvni nakup asi neni nic lepsiho.
BMW R1150GS MY02