Mám v hlavě plán,že vykonstruuju takovej uni klíč.Na jedné straně by byl 6ti hran 22 na demontáž osy předního kola a na druhé vytahovák fajfek. Měl by někdo zájem??Něco takovéhohttp://www.ebay.d...548wt_1037
servisak přiložený následující obrázek:
[30.46Kb]
Upravil servisak dne 15.02.2012 18:50
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Strelec napsal:
Dobrý nápad, jak vypadá ta druhá strana toho klíče ? Udělat program na NC nebude takovej problém a vlastni výroba pár vteřin.
To sice ne ale bude se t soustružit na klasickém soustruhu... Jinak ono to dostat na NC není taková sranda nemá jen tohle a tohle bude melouch takže ve volnu
jasný, myslel jsem že bych to dal na nc já, když nebudu počítat udělání programu a odladění stroje, tak to bude korunová záležitost, pokud to nebude z nerezu, ale bude stačit to pozinkovat, ale určitě Ti nechci kazit kšeft, to jenom kdyby kamarád na to neměl čas.
Strelec napsal:
a jak by to chtěl dělat na klasice ? nebo potom na frézu a vrtačku ?
Nařezat udělat 6ti hran pak díru na tahání pak vysoustružit drážky na tvar cívky a ten kousek ufrézovat pak nechat omlet v kamenech a počernit
Strelec napsal:
jestli chceš, tak jich pár udělám a pošlu ti je.
Tak to je zas už zbytečný to když to uděláš, tak není zbytečný to přeposílat kemě ?? To se mužou domluvit rovnou s tebou