Ahoj chtěl jsem se zeptat,nevíte dá see někde sehnat nakres motoru či obrázek motoru v řezu na model R1150 Gs rok 2000 až 2002 jednosvice?nevíte někdo o něčem
tak nějak popravdě na prasárničky an nějak teď poslední dobou nemám náladu ani chuť a kor po tom co se mi stalo na motor:-( není nějaký nákres kde jsou vidět v motoru rozvody a vodící lišty??mě se tam totiž jedna nějaká rozpadla a na její výměnu se prý musí půlit motor tak by mě zajímala která to je...asi bych si ten obrázek pak dal na zeď na památku:-(
Bohumil - děkuju moc za obrázky aspoň už mám představu jak tam ty potvory jsou...teď jsem zvědav až se pojedu podívat na tu svou jak to vypadá uvnitř:-(
Tak po větším prozkoumání mám rozpadlé obě lišty:-( buď tam motorce je motor co má natočeno hrozně moc a nebo byl prej nadměrně přehřejván... takže buď bdu dělat takovou malou GO motoru pač mi to žere aj olej a docela slušně + lamelu a další a nebo mám možnost výěny motoru jen nevím zda by prošlo to že motor je původně z RS
Hele někde si tady najdi diskuzi o napínacích. Nebo popros Tondu o radu. Rve se tam z 12, 1150 měly problémy....a tohle může být následek.
Ale jestli si vzpomeneš, udělej fotku.....to bych rád viděl.
jestli tam zítra pojedu zkusím to nafotit.. uvidím co a jak ještě vymyslí jaká bude cena pak to musím nechat projít hlavou zda udělat ten můj motor a nebo zvolit levnější variantu a to přehožení motoru
Kubicek napsal:
To magoss: co te dělalo za zvuky nebo jak se tohle projevovalo?
já nevím u mě se na to přišlo při zimním velkým servise...ale pravda je že mi příšlo že ten motor o proti jinčím byl hlučnější a něco tam ševelilo a když se víc zahřál vyluzoval dovné zvuky..ale jestli to mělo spojitost to nevím:-(
nevím jestli jsem to pochopil dobře jako nabídku že bych je mohl o tebe kupit:-) ale když už tak koupím nové ať mám od toho na dlouho pokoj...a to doufám že bude