ja od rijna bez jedinyho problemu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Po tyden trvajici, zimni unorove odstavce jsem fakt problem nemel
Teda vlastene mel, nestohl jsem vubec planovanej servis....
Upravil morabo dne 10.03.2012 04:55
Maiali nel Fango!
Tak to jsem zvedavej jak budu hlasovat.Jeste jsem to nezkousel.V 1100gs mam uz patym rokem baterku pro ty zalozni zdroje a sam jsem zvedavej jak dlouho jeste bude fungovat.
A dvouventilum to po zime vetsinou trva dele,tak sem pak ty motorky rozepisu jednotlive.
Tak po 4 měsících klidu ani na 20tej drb.
Baterka OK,svíčky dávaj jiskru a jsou mokrý.Takže jsem s TT nádrže vypustil skoro 40 litrů benálu a zkusím koupit nějakej fajnovej.
Snad to bude benzínem.
Pokud máte nějakej nápad sem s ním.
JT napsal:
Tak po 4 měsících klidu ani na 20tej drb.
Baterka OK,svíčky dávaj jiskru a jsou mokrý.Takže jsem s TT nádrže vypustil skoro 40 litrů benálu a zkusím koupit nějakej fajnovej.
Snad to bude benzínem.
Pokud máte nějakej nápad sem s ním.
Zkoušel jsi startovací sprej do sání,ale je divné když to hází jiskru a svíčky jsou mokrý,že to nechytne,opravdu je baterka ok.
Dum spiro,spero.
Mě chytla 650 po cca 2 otočeních a 12ka tak po 3-4,takže pohoda...normálně chytá tak po 2.Jediný,co mě vrtá hlavou,že mě min týden jenom po stání přes noc nechtěla(12GSA) chytit bez přidání plynu ani po cca 5s startování...druhej den ráno to samý,ale od tý doby zase cajk,tak nevím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
tak ja na brnknuti po zime, tak jsme to projel po dedine, a jeste se objevil problem s hadickou od benz. cerpadla, kterou jsem narychlo vymenoval v lete na UA, tak asi blbe a svlikla se. Takze jeste zitra na chvilu v garazi a muzu jezdit
Mr GS napsal:
Mě chytla 650 po cca 2 otočeních a 12ka tak po 3-4,takže pohoda...normálně chytá tak po 2.Jediný,co mě vrtá hlavou,že mě min týden jenom po stání přes noc nechtěla(12GSA) chytit bez přidání plynu ani po cca 5s startování...druhej den ráno to samý,ale od tý doby zase cajk,tak nevím
Petře mě to tam u toho potoka taky nestartovalo.Myslim že to bude vlhkostí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Mr GS napsal:
Petře mě to tam u toho potoka taky nestartovalo.Myslim že to bude vlhkostí.
To je blbost...kdyby to tam stálo měsíc,tak neřeknu,ale po noci a ještě při teplotě pod nulou je to podle mě nesmysl,aby to bylo vlhkostí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vcera naskocila po 3 mesicich za ZLOMEK vteriny... nulove zdrzeni
tak jsem dnes zvedaf, uz mi stacilo trochu ustrelit ve tme na sterku predni kolo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Krome mrtvy baterky bych rekl ze uz to po tech kilometrech neni co bejvalo, chytne okamzite a hned zdechne, na druhej pokus uz dobry. A to pres zimu stala max. tak 6 tydnu.
Me to ceka pristi stredu... Jedu si pro ni k Martymu.... Tesim Tesim!!!!
Upravil motif dne 13.03.2012 11:10
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure