Chci vám sdelit,ze Milos ve mne vlozil svoji duveru a nabidl mi,ze vedle swata i ja muzu pomoci s moderovanim diskuzí.Nikam jsem se necpal,ani se nenabizel,je to ciste Milosovo rozhodnuti.
Neplynou mi z toho zadna prava ani vyhody,pouze se tu mam pokouset udrzovat prehlednost a poradek atd.
To znamena,aby jednotliva vlakna byla zarazena ve spravnych diskuzich,aby treba jeden a ten samy inzerat nebyl omylem vlozen 3x atd.
A kdyz bude cas,tak bych se chtel pokusit zajimava odborna vlakna vycistit od pripadneho plevelu a nesmyslnych prispevku.Nebudu nic mazat,pouze ty nevhodne prispevky presunu treba do vlakna kva,kva,kva apod.
Tak pokud sami narazite na neco,u ceho si myslite,ze by chtelo presunout,nebo procistit,tak mi klidne(nebo swatovi)napiste PM a ja to v ramci svych moznosti udelam.
Jasne,ze zapisne bude!
Ted jsem ve 2V sekci prehazel fotky 100gs PD co potkal servisak v Inveltu z Pochlubte se svymi dvouventily,do zajimava fota a videa dvouventily.Potreboval jsem nekde zkusit jestli to zvladnu a tohle se paradne hodilo.
vevis napsal:
Chci vám sdelit,ze Milos ve mne vlozil svoji duveru a nabidl mi,ze vedle swata i ja muzu pomoci s moderovanim diskuzí.Nikam jsem se necpal,ani se nenabizel,je to ciste Milosovo rozhodnuti.
super, gratuluji.
---
Tesim se na moc moc moc na pristi defenestraci
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Z volne diskuze bych nikdy nic nemazal ani nepresouval(mimo nejake urazky atd.),ale myslim,ze to v odbornych vlaknech stve vic lidi prokousavat se nesmyslama.
vevis napsal:
Z volne diskuze bych nikdy nic nemazal ani nepresouval(mimo nejake urazky atd.),ale myslim,ze to v odbornych vlaknech stve vic lidi prokousavat se nesmyslama.
No já nevím mě to příjde jako kdybych sedel u jednoho stolu a bavili by jsme se na tema starter:
Někdo by něco fláknul a ty jsi ho přesadil ke zvlášť vyčleněnýmu stolu Kva Kva Kva
Ale jo mohlo by to bejt řešení
A to jestli se tady někdo chce něco dozvědět tak se tema hláškama bude muset prokousat a třebas se i zasměje
A nebo ...a nebo
Upravil vevis dne 16.03.2012 19:56
vevis napsal:
No já nevím mě to příjde jako kdybych sedel u jednoho stolu a bavili by jsme se na tema starter:
Někdo by něco fláknul a ty jsi ho přesadil ke zvlášť vyčleněnýmu stolu Kva Kva Kva
A to jestli se tady někdo chce něco dozvědět tak se tema hláškama bude muset prokousat a třebas se i zasměje
A nebo ...a nebo
Jasne.Ono to taky neni potreba promazavat okamzite.Kdyz ta diskuze probiha,tak to snad ani nevadi.
Ale kdyz ma pak nekdo opravdu problem se starterem a nekdo mu rekne hledej,uz se to tu resilo,tak si da starter do vyhledavace.Tech vlaken mu vyskoci vic a pak asi oceni,kdyz si precte co potrebuje a nemusi se nicim prokousavat.
Ale neboj on si to najde.
To je jen pohodlnost ....
Ps. Taky jsem hledal a docela se chlámal.....nebo něco dozvěděl
Upravil smazak73 dne 16.03.2012 20:07
vevis napsal:
A nebo ...a nebo
Jasne.Ono to taky neni potreba promazavat okamzite.Kdyz ta diskuze probiha,tak to snad ani nevadi.
Ale kdyz ma pak nekdo opravdu problem se starterem a nekdo mu rekne hledej,uz se to tu resilo,tak si da starter do vyhledavace.Tech vlaken mu vyskoci vic a pak asi oceni,kdyz si precte co potrebuje a nemusi se nicim prokousavat.
jasne,ale zlikvidujes cast historie, kterou uz nikdy nikdo nezrekontruuje nazpet.
mimochodem mockrat jm sem psal, ze jeden z hlavnich duvodu, proc sem chodim, je ze Milos nemaze.
17 cm
vevis napsal:
Ok.Jenze u zasirani technickych vlaken Milos nemaze proto,ze na to nema cas a nervy.
ja nemam nic proti sikovne shode nahod, dulezity je vysledek...
17 cm