Prosim Vas, vedel by mi niekto pomoct identifikovat modru farbu ktora bola pouzivana na r 80 gs basic
chcel by som si v tejto color dat nakomaxitovat niektore prvky na 11,5 gs
Hladal som aj tu: http://www.bmbike.../blues.htm
ale ta prava Basic-ovska modra tam nie je
dik za kazdu radu, alebo tipa
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
jezek napsal:
kod barvy: U318 nebo jen 318, podle toho jak to lakýrník bude hledat..
jezku: Dakujem!
len pre istotu, pochopili sme sa spravne? je to tato modra?
a ked tento kod poviem lakyrnikovi alebo komaxit - akovi tak by mi mal rozumiet?
Ak to nie je tajne kde si nasiel ten kod? - pripadne do PM
vlk přiložený následující obrázek:
servisak napsal:
A tajné to není, máš tam kody všech barev co se kdy na BMW stříkalo...
jo, .... mas pravdu, som siel zase na to zlozite a ahaho, ake to bolo lahke
este som zvedavy ako zareaguju v tej firme kde to xcem nexat nakomaxitovat ked im poviem tento kod
Normálně ale musejí stříkat všechny barvy jsou firmy kde dělají jen pár zakladních.. Já osobně bych to nastříkal poliuretanovou barvou komaxit je strašně složitej na opravu na sváření nacokoliv nedej bože to sundávat dolu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mno tvrdia mi ze su dobry tak to s nimi skusim
a k tomu tvojmu navrhu spravit to polyuretanovkou tak newim newim ale necham si poradit
Mozno si si vsimol mam urobenu taku new adventure stavbu http://www.bmwgs....owstart=60 v prispevku 63 vidno uchytenie, ktore by sa mi pacilo v tej modrej farbe a je tam este zopar takych ale uz nie su tak viditelne
plus niektore dalsie mensie casti motky by som dal tiez do tejto modrej
... ked ten kokpit doladim ( airodynamicky.. atd ) chcem dat celu moto do bielej farby s modrymi doplnkami ala Basic line na 11,5 gs
ten komaxit by som xcel preto lebo tie uchyty su robene homemade ( pilka pilnik ohybanie vo zveraku ) a je to tam i vidiet v podobe otlacenych casti na duralovom plechu a hrany nie su v cukrikovom stave - a totok mi ( si myslim ) vsetko komax uceli, zaleje a bude to i vizualne xrumkavejsie
pozor pozor komaxit ti díru třeba po vyrezlosti nezaleje ale okopíruje a další je to že komaxit po vypálení trošku změní povrchovku a když bude někde komaxit a někde barva bude to poznat
Nech to nalakovat tím polyuretanem je to jistota on ten komaxit není už co bejval šidějí to uplně všude.... a když se ti někde něco odře nebo třeba otluče od kamínku komaxit neporavíš zato barvu ano.Komaxit je trvdej třeba prasklina podním není vubec vidět. Věř mi osobní zkušenost a jako vařit něco kde je komax je fakt labužo(ironie)
a ja som sa tesil akych paradnych ludi som objavil kusok od seba co to s komaxitom vedia - robili nam nieco do firmy a fakt je ze povrch po frezovani s drsnostou cca 3,2 a viac bol pekne zaliaty a bolo to hladke, drzalo to slusne a hodne dlho a silno sme to opotrebovavali kym sa nieco odlupilo a fakt je ze sa to casom odlupilo ale davali sme tomu fakt zahul
k tomu otluceniu a poskodeniu - jedna sa o casti ktore sa nemaju ako mech. poskodit a ak by sa tak to by som mal tak silny karambol ze by som hlavne riesil seba aby som sa z toho vylizal