Ahoj, jsme GS začátečníci a potřebovali bychom poradit- docela ai akutně - nejlépe v okolí Ostravy koupit brzdové desky na předek- a posléze vlastně i vše ostatní- zadní + nakonec všechny kotouče, tomu se nevyhnem. Ale ty přední desky docela hoří.
Nemáte někdo nějaký typ?
Díky.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
A protože jedem ve čtvrtek do Olomouce mávat a v pátek do Strání u Uherského Brodu Morance pro její vysněné GS se sjetýmy deskami to bude nic moc.Byl přidřenej levej třmen a já vůl rozhýbal oba .takže to má velký krok a písky jsou takřka celé vyjeté.Ale už to netahá do leva.
...v OV nevím, ale když už jedete do OL mávat (jedu taky z NJ ), tak se zkus domluvit u Cyrila v Prostějově viz.: http://www.cyrilmoto.com/nahrdily.htm ...tam by měli pomoci ...a mávat berrockovi pojede Cyril určitě taky
Desky taky nakupuju v Domě motocyklů v Ostravě a pokud nejsou zrovna skladem dovedou rychle objednat.Ještě mě napadá Moto Miro v Těšíně,ale tam jsem se na ně ještě neptal.
díky já vůl kteréj tam jezdí pro kde co ,si to neuvědomil .Mám je a brzdím. Díky fším za typa .. P.S. a když jsem prozradil že jedem v pátek odpoledne Morce (Morance) pro 1100gs bylo haló.Za dva roky Z Jawy přes 650