Twalcom ve spolupráci s Italským importérem Ohlins Andreani Group, vyvinul a připavil nový system perfektního nahrazení orginál tlumení, za co největšího využití O.E.M dílů, jako je uchyceni, elektrický motor, konektory a elekrický system, tímto způsobem dostanete novy podvozek s ESA systémem za velice příznivou cenu.
Pardále, rozumim tomu dobře, že elektromotůrek a koenktory zůstanou origo BMW a ten tlumič se na ně akorát napojí? Tim pádem půjde stále ovládat z řidítek tim origo ovladačem?
Jestli je to tak, jak je to s režimama v jednotce, ty zůstanou stejný?
Díky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
hele podle mne to tu uz bylo.. delali to s Ohlinsem nejaky italove, ale Twalcom to nebyl.
---
beru zpet.. tamto melo imho vlastni servo...
Upravil hicks dne 02.04.2012 20:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zeptám se úplně blbě...to jako když nemám ESA, můžu koupit toto a mám ESA ? Co ovladače, display atd...? Nebo mám prostě smůlu a je to jen náhrada za stávající ESA které bych už musel mít? Díky za info, jsem to z toho popisu nějak nepochopil.
GS 1200 R Adventure
falcons napsal:
Pardále, rozumim tomu dobře, že elektromotůrek a koenktory zůstanou origo BMW a ten tlumič se na ně akorát napojí? Tim pádem půjde stále ovládat z řidítek tim origo ovladačem?
Jestli je to tak, jak je to s režimama v jednotce, ty zůstanou stejný?
Díky
Taky to na mne tak pusobi a prijde mi to jako super reseni a s ohledem na ceny ohlins velmi rozumny.
Maiali nel Fango!
chafre napsal:
Zeptám se úplně blbě...to jako když nemám ESA, můžu koupit toto a mám ESA ? Co ovladače, display atd...? Nebo mám prostě smůlu a je to jen náhrada za stávající ESA které bych už musel mít? Díky za info, jsem to z toho popisu nějak nepochopil.
pokud nemas esa a chces elektricky podvozek, tak to by mel delat trActive, resp touratech...
Tractive fakt funguje
Abych nezakládal nové téma, tak se tady tážu, kdy velice hrubým odhadem mám počítat s výměnou tlumičů? Moje DOHC 2010 bude mít najeto 60 tis.km a je pravdou, že bike dostává celkem zabrat, teď jsme třeba jezdili svižný offík v Romanii.Mám ESA.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Abych nezakládal nové téma, tak se tady tážu, kdy velice hrubým odhadem mám počítat s výměnou tlumičů? Moje DOHC 2010 bude mít najeto 60 tis.km a je pravdou, že bike dostává celkem zabrat, teď jsme třeba jezdili svižný offík v Romanii.Mám ESA.
prodava to Andreanni jeste vubec?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nori napsal:
Po 60tis km mi vystříkl zadní tlumič.Tož tak.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pardál se k tomu nějak nehlásí. Asi už to neprodává nebo to nikdy neprodal . Jelikož jsem nedostal odpověď, repasoval jsem tlumiče u Procházky. Zatím to funguje dobře.
Chtel bych se zeptat případných uživatelu na zkušenosti s uvedenými tlumiči. Podle všeho jsou stále v nabídce Rockway. Mám R1200 GSA s ESA, r. v. 2012, najeto lehce pod 50k km, a přední tlumič začíná odcházet. Zajímaji mne zkušenosti lidí, kteří je maji a používají. Díky za případne postřehy!
Take bych byl rad za realnou zkusenost s timto resenim pro ESA system... psal jsem Pardalovi ohledne technickych parametru, servisu apod a odpoved byla ze par sad tehle tlumicu uz prodal....
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....