Zdar všichni! Dneska v noci Jihlavě ukradla kámošovi z garáže nějaká hyena Ducati Monster N1000. Slíbil jsem mu, že to roztroubím, kde se dá Tak, kdyby jste se čiročirou náhodou něčeho domákli, dejte mu prosím echo. Tel: 723035853.
Zabít toho ****a zlodějskýho je málo...
wirgil přiložený následující obrázek:
Světe div se, našla se! Ne sama, ale pocajti ji našli. Odstavenou na pumpě, nepoškozenou a s plnou nádrží Už se to těm nýmandům zlodějským (byli údajně tři) nepodařilo naštěstí znovu roztočit. Holt to je italská motka a dneska na ni byla fakt kosa =) Dalo to trochu práce ji uklidit do bezpečí, ale pánbu zaplať, už je schovaná. A taky díky policii za fakt sqělej přístup.
Ještě vzkaz pro ty zlodějský k.u.r.v.y: Na každou s.v.i.n.i se vaří voda a nebojte se, taky na vás jednou dojde.
Tak tak, motorka je zalískaná od toho jejich daktyloskopickýho prachu, jako kdyby s tím jezdili týden v uhelných dolech. Ani nevím, jak to půjde umejt. A záznam z kamer bude dostupný až se šéfíček od pumpy ukáže. Obsluha k tomu nemá přístup. Takže konečný účet: helma fuč, kožená bunda fuč a co nejvíc naštve - v kapse tý bundy měl dvě musli tyčinky
Nene, budete se divit, ale všimla si jí večer hlídka, když projížděla kolem. Sám jsem byl překvapenej. Obsluha o ničem nevěděla. Když jsme večer přijeli - kolem 23:00 - byly tam dvě auta, šest chlapů a všichni byli zmrzlí na kost.
PavelDR napsal:
Jeden z mála šťastných konců.Poklona policii.Myslel jsem si,že umí vybírat jen pokuty.
No zrovna v tomto případě "poklona" - za co?
Že přijeli na benzinku po zavolání obsluhy, že jim tam už několik hodin stojí nějaká červená motorka a nikdo se k ní nehlásí?
Miluju tendle pristup. Nadavat na ne kudy jen chodim a kdyz se neco stane, tak koho volate jako 1.?
Trochu se zkuste zamyslet taky nad tim. To ze TV Nova apod da do eteru par nevyresenych pripadu a ne zkorumpovanych policistu, neznamena ze vsichni jsou takovy a nikdo nic nedela. Proc by do TV davaly pripady co se vyresily, kdyz na ty by se nikdo nedival a nejsou medialne zajimave.
Spis nez na PCR apod bych nadaval na soudy apod. Kdyz se podivate jaky mame pravni system tak to je teprv na bliti
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito.......nech je. Naštěstí je takových dementu málo.
Jsem rád že je motorka zpět
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
wirgil napsal:
Nene, budete se divit, ale všimla si jí večer hlídka, když projížděla kolem. Sám jsem byl překvapenej. Obsluha o ničem nevěděla. Když jsme večer přijeli - kolem 23:00 - byly tam dvě auta, šest chlapů a všichni byli zmrzlí na kost.
Tak to je pochvala na místě.
Jeden z mála šťastných konců.Poklona policii.Myslel jsem si,že umí vybírat jen pokuty.
Že přijeli na benzinku po zavolání obsluhy, že jim tam už několik hodin stojí nějaká červená motorka a nikdo se k ní nehlásí?
Myslel jsem si,že to byl úspěch policie.Je možné,že některý z nich je taky motorkář a tak k tomu měl lepší vztah než obsluha benzinky,Dnes se většinou každý stará sám o sebe a o problémy jiných lidí se nezajímá.Policajti mi vadí,asi jako většině z nás.Jsou tu proto,aby z nás tahali jen peníze,ale tedy zabodovali.Můj názor.
PavelDR napsal:
Myslel jsem si,že to byl úspěch policie.Je možné,že některý z nich je taky motorkář a tak k tomu měl lepší vztah než obsluha benzinky,Dnes se většinou každý stará sám o sebe a o problémy jiných lidí se nezajímá.Policajti mi vadí,asi jako většině z nás.Jsou tu proto,aby z nás tahali jen peníze,ale tedy zabodovali.Můj názor.
OK
¨
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2