Ahoj, mám hrocha sotva 14 dní a už jsem našel pár vad na kráse. Nečekal jsem, že od roku 1999 byl akorát na výstavě a zakonzervovaný. Největší problém je, že v podstatě nemá zadní brzdové destičky. Nemohu je najít na webu a ani netuším, kde je koupit. Tak nějak jsem do toho padnul bez přípravy. Zatím nelituji, ale prosím, prosím, kde se to dá koupit (v Praze) a případně jak se to jmenuje (pod čím to hledat)? Našel jsem jen toto http://www.motobazar.biz/kategorie/desticky-bmw/ a tam se nikde nepíše, že jsou na 1100GS. Nerad bych si naběhl.
Taky nejde nastavit pérování, neotočím s kolečkem, potřebuju posunout zadní brzdu trochu níž (mám velký hnáty) a kdy někdo vyměnil kterou kapalinu netuším. Ale to vyřeším předáním do servisu. Destičky zvládnu, ale nemám Dík za radu
http://www.elit.cz/desktopdefault.aspx?tabId=144
tady bys je měl najít,já beru destičky od Elitu na R1100GS tak snad na 1150de maj taky,akorád je málo kdy maj skladem
Dle mě jsou na 1100,1150,1200 desky stejný. Koupit se dají kdekoli prodávají díly na motorky. Já beru Braking. Mám je i skladem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Díky. Já se lekl, že je to něco "spešl" a neorientoval jsem se v odkazech. Na tom Elitu to mají přehledně pro blbý, takže i pro mě Nemám čas někde moc běhat po krámech a nákupy řeším většinou na webu. Když ale nevím přesně co, snadno se člověk utne.
Medik napsal:
Díky. Já se lekl, že je to něco "spešl" a neorientoval jsem se v odkazech. Na tom Elitu to mají přehledně pro blbý, takže i pro mě Nemám čas někde moc běhat po krámech a nákupy řeším většinou na webu. Když ale nevím přesně co, snadno se člověk utne.
no já si pro to jezdim knimn akrám do kolbenovy ulice,je to jednoduší něž když mě to posílaj,stavuju se tam vždy cestou z práce myslim že maj do 19hodin a jsou tam celkem vpohodě
Medik napsal:
no já si pro to jezdim knimn akrám do kolbenovy ulice,je to jednoduší něž když mě to posílaj,stavuju se tam vždy cestou z práce myslim že maj do 19hodin a jsou tam celkem vpohodě
Jsou tam do 18 a naštěstí to mám kousek od firmy a tak je šance se tam stavit, když mají otevřeno. Díky za tip.
Pro Brno a oklí: Beru veškerej spotřebák na motorky z Elitu (v Brně za M-palácem) - desky (Bendix), svíčky (NGK), oleje a kapaliny (Motorex a Castrol), filtry (KN a Hiflo)....Vesměs mají všechno skladem, a nebo dodají do druhýho dne. Na GS mají vesměs všechno skladem - bo jeden z prodavačů (můj kámoš) má samosebou GS
Jinak desky pro 1100GS a 1150GS jsou stejný.
Upravil Tonda dne 11.05.2008 21:58