... zdravím, mám zas jeden (možná stupidní) dotaz ... dálkové (to menší) světlo má při zatlačení na sklo malý hrk .. koukal jsem že to hrká v těch bílých plastových "matičkách" co jsou v nich šrouby na seřizování sklonu světla ... má to tak být nebo je něco vychozeného nebo povoleného ?
dík
(ch)stepan
... tak mě prosím někdo "máčkněte" na sklo toho dálkovýho světla (menší na 1150) , jestli je uplně pevný nebo jestli trošku "hrká" ... ať vím jestli je to normální nebo né ..
díkes
(ch)stepan
Ahoj akorád jsem odmušoval žluťáka tak jsem to šel zkusit.. obědvě skla na světlech mám napevno bez hrku..ale večer za jízdy jsem si všim že světlo majinko kmitá...
rubigs napsal:
Mám to taky pevný bez hrkání a jak píše magoss,v noci na cedulích vidím,jak se to pajtluje.
ono tady někde bylo vlákno i o tom jak odrstanit to pajtlování..ale tak nějak v noci zas až tak moc nejezdím takže žíly mi to netrhá..a když jedu aspoň je to zajímavější:-)
Mi se to celé třepe,hlavně je to vidět v noci na značkách.Svoje dělají nerovnosti vozovky a stav přední pneu.Dříve jsem řešil,teď neřeším.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.