Já jí mám a vcelku spokojenost. Samo, že za ty peníze člověk nemůže čekat světovou špičku.... Po cca 2-3 měsících mi při jízdě (po silnici) uletěl šroub, kterej drží kšilt a plexi, což jsem vyřešil šroubkem z Bauhausu. Akorát se do ní nevejdou MX brýle, resp. vejdou, ale jsou tam úplně napasovaný... Zatim všechno drží, plexi, ani sluneční clona nedrnčí, takže znova - za ty peníze je dobrá.
Fouká do ní spodem, ale to se celkem dá čekat, prostě ta brada je vysunutější, než integrálka. To samý s hlukem. Mám doma ještě Shoei Multitec a kravál v nich mi přijde poměrně stejnej. Už několik let používám špunty do uší, takže to moc neřešim. Nicméně helma sedí na hlavě dobře, větší váhu nepociťuju, nic se na ní neklepe, takže já jsem s ní spokojenej. Koupil jsem jí jako druhou (náhradní) helmu a prakticky od tý doby co jí mám, jsem na hlavě měl Shoeiku jen jednou, když jsem jel čistě on road na Slovensko. Jinak v Acerbisce jezdim pořád. Kdybych se měl teď rozhodnout znova, tak jí koupim zase.
Čoveče,nevypadá věru zle Letos ještě odjezdim v mojí UVEXce,ale za rok chci měnit a nevím za jakou.Tahle vypadá fajně!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.