Je yikovnej ale opatrne s nim. Delal jsem pk nem par motorek a na jedne byly trebas blbe obracene udelane ventily.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
1) než na tom začal dělat, stálo to tam asi měsíc a půl
2) pak na tom začal dělat a trvalo to asi jen dva týdny
3) řekl mu co opravil a pak jsme se dozvěděli, že to bylo "trošku jinak"
4) den po opravě je závada opět, ta samá, tak mu to tam odvezl a už to tam zas 3 týdny leží..
5) pokud tam někdo pojedete, určitě tam to LT bude někde se válet a pracovat se na něm nebude..
jezek napsal:
hele s Tondou chybu nikdy udělat nemůžeš..
... myslím, že mám rozhodnuto
Ps. Ježku dá se u tebe koupit kompletní materíál na 60000km servis na 12ku ?
(oleje motor, převodovka, koncový převod + olej. filtr, vzduchový filtr, palivový filtr, řemen, svíčky)
nebo koupit taky u Tondy ?
kromě výměny brzdovky + ovládání spojky, ventilů a podtlaků si ostatní udělám sám ... a rád :-)
(ch)stepan
Ahoj, k Vaškoj jsme jezdil rok ak ousek.. dělal mi na motorce velkej servis.. co bylo bylo to nebudu rozebírat ale řeknu to jednoduše. už jezdím k Tondoj a Jezdit budu!asi tak..víc tu řešit nebudu
tak ted jsem se dozvedel ze pan je nejlepší servismen v republice všichni ostatní jsou nymanti prodal jsem kamaradovi 12 s ladenyma svodama a s ladenou koncovkou vse od RS dokonce s vyrazenou homologaci na koncovce i svodech nejen ze to je spatne ale kamaráda pokud pojede do Svajcu dokonce zavrou nakydal mu hrozny nesmysli o stavu motorky poslední servis na ni delal Pepa Skruznej za kterého dam ruku do ohne steloval ventily a mnenil oleje a komplet prolezl celou motorku ani nemam silu psat dal ten dement mu vyjmenoval snad vse co udelal ze stoprocentne nebylo delano muj názor je ten ze on jen umi házet hovna na ostatní ale jeho výsledky asi nebudou tak dobře když obracene seridi ventily holt nova doba nejlepší inovator vse se bude delat opacne nebavim se ted o praci jeho jsem nikdy nevidel a po tomhle ani nechci pro všechny z okoli POZOR zdar
Upravil mrkef dne 17.06.2014 18:18
Než se přestěhoval Servisák ze vsi do Práglu jezdlil jsem za Pepínem na servis také vždy korektní přesná práce poradil,udělal,nevěřím,že by tam nevyměnil co má,nemá to zapotřebí.Je to klasika někdo chce přetáhnout zákazníka tak nakydá,špínu,že nebylo nic vyměněno apod,no a ta pohádka o tom,že tě zavřou s ladákem,který má homologaci té se dá fakt jenom smát.
praci odvadi dobrou spis bych řekl vybornnou ale tech kecu okolo ........ nehlede na to ze si to necha sakra dobře zaplatit, nevim no odjizdel sem od tama se smisenymi pocity a podruhy uz se tam nejak nehrnu :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Bohuzel diky jemu jsem stratil dobrého kamaráda bezmezne mu veri a udelal ze mne naprostou mrdku vypravel mu jak ma na stene velkej znak BMW a to jen tak někdo nemá hrozny když takovejhle chytrak něco nekomu nakuka akorát jsem se presvedcil ze prodat něco známému se vyplati