Abych nehodnotil sám Raptorovu činnost neobjektivně, prosím o hlasování v této anketě.
Raptor založil vlákno do Soukromé inzerce:
ahojte,
ak sa niekomu z vas pokaslala lambda odteraz nemusite kupovat drahy original z BMW ale mozte siahnut aj po znackovej nahrade od NGK (ano rovnaka firma co robi sviecky)
Co si myslíte, je to soukromá inzerce? Je upozorňuji (udělám reklamu), že Raptor má svůj eshop a něco se již řešilo zde: http://www.bmwgs....ost_232602
Prosím o posouzení vlákna - NGK lambda sondy na BMW
Přidané 01.06.2012 08:18
ja upozornujem ze
1, moj eshop nebol nikde spomenuty az pokial to milos nezacal riesit
2, upozornujem ze je miloš voci mne zaujaty
3, upozornujem ze som dostal druhé napomenutie skôr než spustil túto anketu ktorá ma byť akože jeho alibi
miloš keď ma raz "postavíš k múru" tak poprosím bez šatky
2:22 YouTube Video
p.s. dobre si rozmyslite ako budete hlasovať, hlasovanie totiž nie je anonymné a spôsob vášho hlasovania môže byť použitý proti vám
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 01.06.2012 08:20
Přidané 01.06.2012 08:35
...
neni a ja jsem za moznost usetreni a lambde vdecnej...
---
EDIT JA JSEM HLASOVAL BLBE... JA MYSLEL, ZE TAM JE, jestli je to KOMERCNI INZERCE.
Upravil hicks dne 01.06.2012 09:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Není to sice vůbec důležité, ale jen pro upřesnění: u ankety v diskusích se neeviduje hlasování, ale pouze, že dotyčný hlasoval. Je tedy naprosto anonymní. U ankety k webu je to jinak, tam je evidované kdo a jak hlasoval.
Přidané 01.06.2012 08:50
Myslím, že jsem tu docela často a v tom, co kdo dělá mám myslím za ta léta nadstandartní přehled. Ale po přečtení Raptorova příspěvku by mně ani ve snu nenapadlo, že se jedná o jeho vlastní propagaci. Přijde mi to jako informace o existenci alternativního výrobku....
Dokonce by mi ani nepřišlo, že se vůbec jedná o inzerci a myslel bych, že je vlákno v úplně nevhodné kategorii (myšleno v inzerci jako takové).
Raptor
- nepíše nic o svém e-shopu
- nemá ani v podpisu odkaz na svůj E-shop, nebo info o tom, že nějaký provozuje
A já jsem při otevření tohoto e-shopu, které by mně normálně ani nenapadlo (pravda i díky vzdálenosti a mému odporu cokoli objednávat bez osobního vyzvednutí), jsem inkriminované díly nenašel. Pouze svíčky stejného výrobce.
Suma sumárum:
Jsem rád, že teď o této možnosti vím a i když mně nákup lambdy v budoucnu potká, shánět ji budu kdekoli.
A jestli se jedná o propagaci výrobce, považuju to za stejný prohřešek, jako když já dám odkaz třeba na nějaký výrobek Touratechu...
Nevyjadřuje to sice ideálně můj názor (popsal jsem výše), ale z hlediska toho, jak je anketa nastavena, odpovídám ANO.
Maiali nel Fango!
Přidané 01.06.2012 08:58
Psal jsem už do původního vlákna, že si myslím že nejde vůbec o inzerci, ale upozornění na možnost nákupu jiné varianty než origo.
Miloši, omlouvám se ale nevím jak hlasovat, příjde mi že to není ani komerční ani soukromá inzerce. Myslím že udělal Raptor chybu s výběrem vlákna.
Asi by tam měla být možnost jako psal palciatko, pak bych volil 1.
Jinak to velmi dobře shrnul morabo.
Splněný sen moje 1100GS
Přidané 01.06.2012 09:06
Taky mi to po přečtění vubec nepřišlo jako inzerce ale jako upozornění ,že je možnost a čím tu sondu nahradit.. Nevím jak jiní ale tohle je muj názor..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Přidané 01.06.2012 09:10
Hlavně ho za to nevěšteJá sem rád za každý odkaz co se zde naskytne,ulehčí mi to hledání a můžu porovnat.Jak bylo psáno výše nikde není odkaz na jeho stránky,nikde nic nenbídl jen upozornil na možnost která se u ngk naskytla.Pokud dát BAN tak NGK PSřestaňte už blbnout
Přidané 01.06.2012 09:14
morabo - veru od NGK mam v ponuke iba sviecky
k tejto infoske som sa dostal uplne nahodou ked som riesil cosi s NGK, kedze sam som mal na 1150 problemy s lambdou a to awiove riesenie s lambdou z Felicie ma nepresvedcilo riesil som to kupou jazdeneho originalu cez ebay
tiež som mal pocit že anketa je postavená neštastne ale kedže som ten koho sa týka nechcel som to hneď riešiť, ale som rád že to udrelo do očí aj iným
Přidané 01.06.2012 09:15
palciatko napsal:
Nebola by anketa:
-----
Vlákno "NGK lambda sondy na BMW" podľa vás patrí do kategórie
1. Tip na nakup/Obecné technické problémy
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
-----
zrozumiteľnejšia?
Možnosť "Nie" - znamená to, že to nie je súkromná inzercia (== komerčná inzercia) alebo že to nie je inzercia (== oznamm, tip, info)?
----- EDIT
Viď príspevky hicks a morabo - podobný názor, rozdielne odpovede v ankete
ja nemel jeste nasazeny cocky, BLBE jsem cetl.
btw: mozna i ostatni... ja bych cekal dotaz, jestli to je KOMERCNI inzerce, ne soukroma
17 cm
Přidané 01.06.2012 09:40
Ti kokos tak toto je dost huste. Tu sa chalan moze aj roztrhat aby nam mohol trosku pomoct a zohnat lacnejsie veci. A hned je sneho predavac europskeho trhu. Mam dojem ze pani s gs fora zabudaju ze fora sluzia na to aby sme si pomahaly ked mame problem alebo potrebujem obist origo predavacov aby som usetril a mohol cestovat. Pride mi to riadne potiahnute za vlasi ked za pomoc si odsudzeny ale to asi zacvina bit trend ludi. Pmahas si koko. a beries a kradnes si kral a obdivuju ta. Pani uvedomime sa a budme normalny a pomahjme si. Nie
Přidané 01.06.2012 09:44
lakiluk napsal:
Ti kokos tak toto je dost huste. Tu sa chalan moze aj roztrhat aby nam mohol trosku pomoct a zohnat lacnejsie veci. A hned je sneho predavac europskeho trhu. Mam dojem ze pani s gs fora zabudaju ze fora sluzia na to aby sme si pomahaly ked mame problem alebo potrebujem obist origo predavacov aby som usetril a mohol cestovat. Pride mi to riadne potiahnute za vlasi ked za pomoc si odsudzeny ale to asi zacvina bit trend ludi. Pmahas si koko. a beries a kradnes si kral a obdivuju ta. Pani uvedomime sa a budme normalny a pomahjme si. Nie
Přečti si druhý vlákno, většina lidí se tam raptora zastala a je to vidět i na výsledcích ankety. To, že Miloš má podezření a nechá rozhodnout většinu to je podle mě fér.
Edit: Teď sem si všimnul, že si to stejný napsal i v druhým vlákně. Musíš se vžít do role Miloše, kterej pouze chce aby měli všichni stejný podmínky. V momentě kdy máš někoho kdo si platí za komerční inzerci, musíš hlídat aby někdo jinej komerčně neinzeroval zadarmo. V tomhle případě, ale souhlasím, že obvinění nedává smysl protože raptor nenapsal, že to prodává on a ani nebyla žádná zmínka o jeho obchodu.
Upravil Paul dne 01.06.2012 09:48
palciatko napsal:
Nebola by anketa:
-----
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
-----
zrozumiteľnejšia?
Možnosť "Nie" - znamená to, že to nie je súkromná inzercia (== komerčná inzercia) alebo že to nie je inzercia (== oznamm, tip, info)?
----- EDIT
btw: mozna i ostatni... ja bych cekal dotaz, jestli to je KOMERCNI inzerce, ne soukroma
Pokud někdo otázku přečetl jinak než je položená s tím nic neudělám a ani to nepoznám, pokud se někdo neozve. Opravit bych to mohl pouze ručním vstupem do Db, což můžeš i ty sám.
lakiluk napsal:
Jak bys to řešil ty na mém místě, pokud bys musel rozhodnout, zda se jedná o komerci nebo ne? To jestli na webu má být komerce a v jakém stylu se řešilo dříve a v současné době to beru jako uzavřenou věc, ke které se nebudu vyjadřovat.
Přidané 01.06.2012 10:33
Tak tak,me to taky prijde jako upozorneni a ne inzerce ale na druhou stranu to beru tak ze to dal Raptor schvalne do Inzerce aby si trosku do Milose rejpl
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Přidané 01.06.2012 10:34
stepan napsal:
Já to taky jako inzerci nevidím, prostě upozornění na vhodný nákup. Ale je to v sekci Soukromá inzerce, což by být nemělo.
To máš sice pravdu, ale anketní otázka je prostě položena špatně a obávám se, že účelově, takže na ní nemá smysl odpovídat bez širšího kontexu, tj. zaslouží si za to Raptor trest. A v tomhle ho vidím zcela nevinně, proto klidně hlasuju, že jde o soukromou inzerci, i když fakticky nejde, stejně jako ale nejde z mého pohledu o komerční.
Upravil morabo dne 01.06.2012 10:35
Maiali nel Fango!
stepan napsal:
Já to taky jako inzerci nevidím, prostě upozornění na vhodný nákup. Ale je to v sekci Soukromá inzerce, což by být nemělo.
To máš sice pravdu, ale anketní otázka je prostě položena špatně a obávám se, že účelově, takže na ní nemá smysl odpovídat bez širšího kontexu, tj. zaslouží si za to Raptor trest. A v tomhle ho vidím zcela nevinně, proto klidně hlasuju, že jde o soukromou inzerci, i když fakticky nejde, stejně jako ale nejde z mého pohledu o komerční.
Budu chytřejší pro příště, teď to měnit nebudu. Bylo to ale postaveno tak, jak to Raptor vložil.
Pro mě je to celé užitečné v tom, že stejným modelem budu postupovat i příště, tj. veřejná debata nad problematickými tématy.
Přidané 01.06.2012 10:38
Milos napsal:
hicks napsal:
palciatko napsal:
Nebola by anketa:
-----
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
-----
zrozumiteľnejšia?
----- EDIT
Pokud někdo otázku přečetl jinak než je položená s tím nic neudělám a ani to nepoznám, pokud se někdo neozve. Opravit bych to mohl pouze ručním vstupem do Db, což můžeš i ty sám.
ja jsem dneska nejakej busy, ani jsem poradne necetl co jste si tam psali.. kazdopadne Raptor je sice fakt uchyl, o tom zadna .. ale v tomhle je imho nevinne.
ale chapu, ze Ti pije kref.. je hroznej, to zase jo
17 cm