Po neodborném zásahu mi zůstaly nefunkční zámky originálních plastových kufrů na GS 1150. Nemá náhodou někdo tyto zámky na prodej? Pokud možno i s klíčem. Děkuji
Upravil jeza dne 05.06.2012 13:17
co nevím. Kdo? Nebyl jsem si jist jak to přenastavit na svůj klíč. Oslovil jsem specializovanou firmu na zámky. Přenastavili. Super. Jen ted ty zámky nedržej v kufru. Kufr zamknu a zámek jde ven i s klíčem. A prý už se s tím nedá nic dělat.
Aha tak to to při vyndávání podělal někakej šikula... Spíš se podívej jestli není chyba v kufru abys nekoupil něco na prd...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jeza napsal:
Po neodborném zásahu mi zůstaly nefunkční zámky originálních plastových kufrů na GS 1150. Nemá náhodou někdo tyto zámky na prodej? Pokud možno i s klíčem. Děkuji
Každý zámek by se měl dát přizpůsobit, alespoň ty moje šly, přeskládají se jen stavítka.
Když se na ty zámky podíváš, tak poslední stavítko od klíčku je nejdelší a bez čísla to tam musí být jinak se zámek dá vytáhnout, stačí tam dát stavítko z jiného zámku, třeba z auta
MikaKaco napsal:
Když se na ty zámky podíváš, tak poslední stavítko od klíčku je nejdelší a bez čísla to tam musí být jinak se zámek dá vytáhnout, stačí tam dát stavítko z jiného zámku, třeba z auta
Viděl bych to podobně, jestli nedrží uvnitř, je velká pravděpodobnost, že tam chybí tento plíšek, popřípadě u měj chybí ta pružinka, je to vlastně ten plíšek do kterého je potřeba zatlačit aby šel ten zámek vyndat ven.
...můj názor tedy...
v tomto příspěvku to je vidět na obrázku č.2 je to to stavítko, jak je vřadě s pružinkou, hlavně si dej pozor při vkládání do kufru žádný nesmí ani o kousek vykukovat (teda kromě toho posledního), jinak to už neodemkneš. Mě tam pasovali stavítka z oktávky z víčka nadrže
myslím, že když dáš poslední stavítko v zámku dlouhé, popř. vypiluješ tu část co se opírá o klíč (tzn. bude vypadat jako písmeno "U" bude zámek držet tam kde má..