všechny bmw 650 mohou mít stejná kola 1993-2012 (klucí ňémécký to mají vychytané
jinak to zadní 18" kolo má výhodu ve velkém výběru pneumatik oproti 17"
Ještě to může zařídit Dekra ale stojí to min 2500Kč - je to individuální technická. Je vhodná na kompletní přestavby či atipické požadavky
Upravil Kuci dne 08.06.2012 17:14
D-A-G-R napsal:
Mohu se zeptat, jak radikálně se změnila jízda s 21" kolem, když zadek je stejný, a okolik se motorka zvedla v sedle?
predku se nechce moc do zatacek, ale je to pro mne vetsi jistota, zadni 17 v terenu znatelne zapadava a zadek je nepomerne dole oproti predku. nic jineho nez 21/18 nechci i 800km v kuse na UA hranice.
právě jsem taky uvažoval, že bych tam dal 21 ale jelikož jsem menší postavy, tak se bojím, že mi to bude velký a zase dát jenom 21 bez zvedání zadku, nevím nevím
Zdar,
s tou 21"se to o moc nezvedlo,ale myslim,že s tim bude lepší
jízda v terénu (líp to bude pobírat nerovnosti)..
Zatim jsem toho moc nenajezdil,mám ortézu,páč jsem si
parádně vyhodil rameno.
Právě se rozhoduji, jestli mít náhradní kolo 21 do terenu s cross vzorkem, nebo 19 s cross vzorkem a do zadu dát něco univerzálnějšího třeba Mitas 09, abych mohl jezdit bez problému i po silnici a předek vždy jen měnit
D-A-G-R napsal:
Právě se rozhoduji, jestli mít náhradní kolo 21 do terenu s cross vzorkem, nebo 19 s cross vzorkem a do zadu dát něco univerzálnějšího třeba Mitas 09, abych mohl jezdit bez problému i po silnici a předek vždy jen měnit
Ukaž mi nějaký 19" kolo s ostrým vzorkem
jardajerman@seznam.cz
D-A-G-R napsal:
Přesně tak co je na zadek dám na předek, třeba http://pneu-pro-m...0-r19-62r/ dávaj to V-stromy a dokonce tady jednu dobu byl myslím na prodaj ale ruku do ohně bych za to nedal,( že tady no foru byl k nabídce)
D-A-G-R napsal:
Ukaž mi nějaký 19" kolo s ostrým vzorkem
zadní mx určitě v 19" je a tak to prdni na předek
to je vlastně pravda, už jsem to viděl na 12ce
jardajerman@seznam.cz
Na koli tě to vyšlo, jestli se mohu zeptat a co všechno si mu posílal?
Půjde to, jak jsem psal výše mít přední vyměnitelnou cross/silniční (anakee 1) a vzadu permanentně něco hrubšího (asi 09), aby se to nechovalo střašně na silnici i vterénu, nevím jestli se to dá takhle kombinovat?
teď mám vzadu anakee 2 vepředu anakee1 na silnici super mimo silnici k ničemu, a když je vlhko to lítám pořád zprava do leva a z leva do prava už mě to nebaví, ale zase se nechci zbavit z požitku co mám ze silnice
poslat naskenovanej velkej TP. stojí to 1000kč bez dph. jestli se nepletu tak zadní 17 musí být osazena radiální pneumatikou (E09 je diagonální) měl jsem na stk problém ale přimhouřili oko. v 18tce můžeš legal i diagonál.
kombinavat lze 17 a 17, 19 a 17, 21 a 17, 21 a 18
Upravil Kuci dne 14.06.2012 19:10
můžu se zeptat co to je Legal a diagonál, nikdy jsem to neslyšel
když jsem hledal, tak jsem našel jen Radial a Diagonal
tady http://royalenfie...article230 jsem se díval akorát na ty obrázky
D-A-G-R napsal:
můžu se zeptat co to je Legal a diagonál, nikdy jsem to neslyšel
když jsem hledal, tak jsem našel jen Radial a Diagonal
tady http://royalenfie...article230 jsem se díval akorát na ty obrázky