Ahojec, na internetu s emi zalíbilo toto plexi, bohužel je v anglii, a vubec si netroufám odhadovat kolik by to stálo, kdybych si to musel nechat poslat do čr... nevit eprosím někdo kde by se dalo přesně toto plexi sehnat?
Mám 2001 to znamená 3 dírky. 3 šrouby
nevite popřípadě někdo o nějáke velice podobne alternativě?.. jd emi hlavně o tu výšku a pak take část kolem blinkrů, která odvadí vzduch na blastry a smerem pryč, protože mezirka mezi blastrem a plexi zpusobuje velké turbulence.
VojtechPolicky napsal:
no mam origo, plus k tomu touratech nastavce... pokud tedy myslis moji motorku.. kterou mam v galerii
myslel jsem tu na té první fotce, až pak mi došlo že to vlastně není ta tvoje :-D ptám se protože chci pořídit nějaké bástry, ale není na ně už místo, páčky se při plným rejdu dotýkají plexi i budíků. Ty co sou na té fotce mají to uchycení jaksi až nad páčkou což by šlo, tak mě zajímalo jaké bástry to jsou..
Jinak plexi mám originál jako Ty, zvýšené pomocí dvou matek v horních uchyceních a zábrusem té dolní díry v plexiskle. Zvedlo se pro mě tak akorát (mám 183 cm) v příštím týdnu bych to mohl vyfotit kdyby byl zájem.
toto plexi mam a mam ho ted postavene pomoci specialnich ohnutych plechuu... a nefunguje to kvuli proudeni vzduchu mezi bastrem a plexi a to jde primo na cast pod uchem u prilby a duni to...... potrebuji toto misto odstranit... a moyna v tom pomuze prave nove plexi.