Zdravím. Mám už omleté rukojeti na gs 650 r.v. 2004 a rad bych je vymenil za hlinikové. Muzete mi prosim nejake doporucit treba v modrem provedeni? A za dobrou cenu. Co se tyka samotne vymeny je tam nejaky problem? Nebo se jen ty stare odriznou a nabouchnou se tam nové a jak je to s plynovou rukojetí?
Jinak brzy dodám fotečku na vychytávku. Jde o nosič na postranní bagáže. Už je hotový i v laku. Vyšel mě na 200,-Kč a myslím, že origo vyjde přes 5tisíc. I když práci dal a ne malou...
Tak dají ale k čemu? pokud máš vyhřívání stejně ti budou k prdu.. A bachanato 650 nemá lanko namotávané na rukojet ale na jakousi kladku přes zuby
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ak máš vyhrievané rukoväte, tak sú prilepené, ale dá sa to vymeniť bez ujmy, keď sa s tým pohráš.
Inak tiež nie celkom rozumiem, ty chceš grippy z hliníku? Mne by asi odpadli ruky keby som mal s takými jazdiť, máš ocelové zápästia?
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Ahoj, děkuji všem za příspěvky. Já to upřesním. Nemám vyhřívané rukojeti a zápěstí z oceli rovněž nemám. Zkrátka pracuji na desingu motorky a ty původní jsou již dost odřené a z hliníku mi přišly pekný. Navíc jezdím v rukavicích. Ale uvádíte, že by s tou výměnou mohl být problém na straně plynu. Mám tomu rozumnět tak, že i když bych tam dal jiný třeba gumový gripp nebo vůbec si tam pořídíl vyhřívané rukojeti přímo na BMW 650 gs, že tam bude taky problém? Myslel jsem a to znamená nevědět, že se to tam jenom narazí, ono se to i lepí? Takže bych tam měl vlepit případně i ty hliníkové?