Ahoj kluci, mám trochu problémek s motůrkou a prosil bych o nějakou radu bo nápad.
Při jízdě v nižších otáčkách po přidání plynu škube a tak ji musím roztočit přes spojku.Ve vyšších otáčkách se problém neprojevuje. Dělá to při všech kvaltech.
Díky moc...
Svíčky, spojka... Dělalo nám tohle auto, že pod 2000ot dost škubalo na všech kvaltech...vyměnili se svíčky a pohoda
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
kolko ma km motorka? pri 40000km sa ma vymenit palivovy filter a toto su prve naznaky. ked to budeš dalej silit tak sa bud uplne upcha a skape. alebo sa roztrhne alebo zhori palivove cerpadlo.
pokial sa bližiš tejto hranici alebo si už zanou doporučujem vymenu. ale pozor filter stoji cez 2tisice Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Řekl bych, že moc lidí ho ve 40 000 nemění (právě kvůli 2000kč:-)) co mam zkušenosti s autem, tak se škubání způsobené filtrem projevuje spíše při vyšších otáčkách, kdy je proud benzínu tak veliký, že přicpaný filtr nepropouští potřebné množství paliva a motor škubne
Přesně tak, hlavně do detailu pročíst a přemýšlet u toho... Jen dodávám, že já mám 68tis. a palivovej filtr pořád originál... Jinak základ - zkalibrovat plyn, svíčka (vyměnit) a kabel k ní (zkontrolovat), vyčistit všechno kolem vzduchu, tankovat dobrej penzín, vždyť to znáš...
Zatím díky moc za rady .Diskusi jsem pročet, ale vrhnu se na to si až v zimě.Není to nic s čím by se nedalo žít a teď mě čká spíš oprava Forestera.
Dík...
100bubu napsal:
kolko ma km motorka? pri 40000km sa ma vymenit palivovy filter a toto su prve naznaky. ked to budeš dalej silit tak sa bud uplne upcha a skape. alebo sa roztrhne alebo zhori palivove cerpadlo.
pokial sa bližiš tejto hranici alebo si už zanou doporučujem vymenu. ale pozor filter stoji cez 2tisice
Já dělal ve 30.000km a palif.filtr,ale na Brně v RENOCARU za něj chtěly jen 3000kč a píšeš kvalit.benzín do Rakous,nebo Němec to mám kapánek z ruky.Mám tu jen Poláky a Slováky tak kde maj ten kvalitnější sirup do motasa poradte,bydlím v KRTKOVĚ LHOTĚ
Z ostatních vláken, kde se řešilo, kdo kde tankoval mi nepřijde, že tenhle motor je háklivej na kvalitu benzínu. Jestli jezdíš pořád k jedný pumpě, tak zkus chvilku jezdit jinam. Ta koruna na litru u jiný pumpy zas tak moc nehodí, když nám to žere 4l/100 Jinak já tankoval na východním slovensku u pumpy, která snad zažila 1.Světovou (a s ní i ten benzín), ale následných 300 km motor beze změny