Na 1150gs mi při přepravě začal téct kluzák.Moc jsem utáhl popruhy.
Už jste je někdo dělal?Co tam mají za funkci kromě vedení kola.Tlumič je na teleleveru.Pomáhají nějak tlumit?Jestli ne tak proč je tam olej?Asi by pak bylo buřt,že krapet vyteklo.Co rozměr gufer nevíte?
Je toho moc?Tak to teda stačí.Díky za info kutilové.
Ten oil je tam enom nato aby ty trubky nechodili nasucho,tlumič je jak povídáš na teleleveru. Mě jeden taky začal prolínat ale nejak se to uklidnilo dyž sem dal nový přední tlumič. Gufera mám ale už koupený normálně je měl v mototechně od Ariete našel je podle katalogu stály tuším 260 kč. Prachovky se v druhovýrobě nedělají ty mám z renokáru mislim za 400 a nějaký drobný. Jak říkám,mě se to uklidnilo tak to nechám na zimu ale výměna by měla byt brnkačka...
Kupredu spatki ni krok...
Díky,potvrdil jsi mou hypotézu.Kdybys mohl mrknout na rozměr těch gufer byl bych ti vděčen.Co vy ostatní.Nikdo neměl tenhle problém?
Už to měl někdo rozebraný.
Pokud se bavite o vidlich, tak me to taky ceka. Sice na 1100gs, ale to bude asi stejny. Rozmer gufer na 11ku je 35X48X11. Musim to udelat, protoze mi chcije olej na brzdy. A asi to tam nebude na paradu. Staci kouknout za jizdy nekde na rovine skrz pristrojovku a hned zjistis, proc to tam je.