... zdravím
kámoš mě říkal, že nechává vypínač potkávacích světel stále zapnutý ... při vypnutí klíčku zhasnou a při startování se samy rozsvítí .. má to na 1150GS (rv 2000) ... prý zapomínal rozsvítit ...
přemýšlím o tom taky, ale nevím co na to baterka ?
co vy na to ?
díkes
(ch)stepan
(ch)stepan
MotoPaja napsal:
od roku 2003 už 1150 neměly vypínač světel, takže to svítí furt -> baterce to nevadí
tak vadí nevadí samozřejmě že zas tak dobře ji to nedělá když budeš pul hodiny stát se zapnutým klíčkem ,ale při startu to zhasne tudíž start v klidku
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já to spíš vypínám kvůli žárovkám, mám tam Nightbreakery, a asi rozsvícení, okamžitý zhasnutí a opětovné rozsvícení jim asi nesvědčí tak to radši zapínám až po nastartování když si na to člověk zvykne tak je to úplně jedno, a když nic jiného tak by to mohlo být na ty žárovky trochu šetrnější...
Ja vypinac uz nemam.. mam xenon, prepokladam, že mu to blikani taky moc nesvedci, ale co.. Vybojka stoji par stovek..
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
HonzaGS-SV napsal:
Já to spíš vypínám kvůli žárovkám, mám tam Nightbreakery, a asi rozsvícení, okamžitý zhasnutí a opětovné rozsvícení jim asi nesvědčí tak to radši zapínám až po nastartování když si na to člověk zvykne tak je to úplně jedno, a když nic jiného tak by to mohlo být na ty žárovky trochu šetrnější...
... zas šetříš vypínač :-) ... a to nepočítám finanční úsporu za pokuty kvůlivá nerozsvíceným světlům :-)))
(ch)stepan