Mládenci,čím pucujete ráfky(ty hezky,fialový) na 1150ADV?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ja tam takovy bordel mel.Zazrany prach ze silnice a neslo to dolu ani osvedcenym WD40. A sundala to dolu az aktivni pena 3in1. Od te doby uz jen spray na elektrony a sem tam nejakej srac na asfalt.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak chlapi, porad koumu nejakou tu chemii. Podotykam ze Akru a Milit nechci ani videt. Dik za tipy.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já meju celou motorku jarem.Dám ho do kbelíku s teplou vodou umyje a pak pořádně oplachnu vodou.Ale nejdřív vše hadici oplachnu aby jsem smysl prach a bláto..ono je to jinak jako slušný brusivo..:-)
per aspera ad astra
Coz o to, jarovou vodu obcas taky pouziju, al a e mam fialovy rafky a zdaji se mi krapet zasly a chtel bych je necim ozivit... Urco na to funguje nejaka sra.cka ...
V lidlu se prodava v takove oranzove flasce s rozprasovacem omastovac W5. Fakt jsem hledel co vsechno to krasne bere. Rafky se mi krasne lesknou a treba prischnute mouchy s tim jdou taky skvele. Neni to drahe tak to vyzkousej
Jestli jsou ráfky nějaké zašlé tak nevím nevím..je to nějaká povrchová úprava tak možná nějaká ta leštěnka..ale jináč nevím.Taky mám ty fialové a jen ta voda a jar mě stačí..:-)
per aspera ad astra