Ahoj vsem,
muzete mi poradit zkousel jsem vyplach a proste mi to nejde na zadni, mam dojem, ze motorka bude se snizenym vykonem ackoliv mam tu silnejsi verzi 37kw. Na rychlostni stupen 5 pri otackach na 4000 to sice jede 100km/hod, uz jsem se tady docetl ze to by melo byt otevreny, ale pak nechapu ze to na jednicku nezvednu. Trochu pojedu tak na 2tis otacek a pak hodne pridam plyn a nahoru nejde.Ma najeto jen 18tisic. Jak vubec zjistim zda-li je otevrena ci zavrena a pripadne muze si to clovek sam v garazi predelat a jak? Pokud by byly nejaky fotecky, ty ukazou nejvice. Dekuji vsem.
jako pardon ale zvedat vykon jenom kvuli zvedani na zadni.. trochu hloupost.
Poznas to tak ze oddelas levej krzt plastovej a kouknes tam ke vstrikovaci kam ti vede lanko od plznu.. to lanko drzi.. nebo presneji bovden drzi takovej ohnutej plech kterz je prisroubovany dvouma torxama s kolikem uvnitr... a na tom plisku je vyrazeno 25 kw a nebo 37 kw...
Muj znamej si motorku pujcil... ja vim ze se motorky nepujcuji... a zkousle to taky zvednout a jedine co s emu podarilo tka mozna 20 cm a to je na motorce kazdy den.. on se sna dna masinach narodil.. jezdi cross atd... jak sam rekl t amotorka je tezka na predek.... mozna nasyp do topcaseu uhli a treba to pujde.
Nu, holt každej podle svýho gusta holt někomu se líbí GS alá motard...
vlVlada napsal:
Ahoj vsem,
muzete mi poradit zkousel jsem vyplach a proste mi to nejde na zadni, mam dojem, ze motorka bude se snizenym vykonem ackoliv mam tu silnejsi verzi 37kw. Na rychlostni stupen 5 pri otackach na 4000 to sice jede 100km/hod, uz jsem se tady docetl ze to by melo byt otevreny, ale pak nechapu ze to na jednicku nezvednu. Trochu pojedu tak na 2tis otacek a pak hodne pridam plyn a nahoru nejde.Ma najeto jen 18tisic. Jak vubec zjistim zda-li je otevrena ci zavrena a pripadne muze si to clovek sam v garazi predelat a jak? Pokud by byly nejaky fotecky, ty ukazou nejvice. Dekuji vsem.
Jinak já na mym stroji taky zkoušim různý blbosti. A vím bezpečně že tvůj způsob výplachu je blbě Jeď tak 3-4 tis, zavři plyn a otevři. Zezačátku to zkoušej tak do půl plynu a rozhodně měj připravenou nohu na zadní brzdě, abys to přinejhoršim zašlápl. Pak to jde i přez spojku (mám nechtěně vyzkoušeno) ale to už je odvaha...
Nevím jak ty ale na jedničku se mi zvedá na zadní okolo 4-5 tis. ot. Tedy z rozjezdu (spojka+hóóóóódně plynu ) Když hodim 5 stupeň tak přesně 4 tis. ot. je 100 km/h při 37 kw (je to asi stejný jako u 25 kw, protože dráha plynu ještě v týhle rychlosti asi neni omezená). Taky už jsem s tim dělal kraviny ale na zadní se jí prostě při jízdě moc nehce,radši sem teda heftem netočil úplně takže by možná šla, ale kdo by to od této motorky taky chtěl. Lepší vzrůšo je jet na polní cestě 80 km/h.
S tou spojkou to není ideální. Taky mi přijde že motor celkem trpí a ovládat se to prakticky nedá. Ten výplach je podle mě přívětivější... Zítra když bude čas vyzkoušim a napíšu v jaký rychlosti a otáčkách se mi to daří... Jinak přiznávám, že letět 80 po poli je pěkná zábava
Labus01 napsal:
S tou spojkou to není ideální. Taky mi přijde že motor celkem trpí a ovládat se to prakticky nedá. Ten výplach je podle mě přívětivější... Zítra když bude čas vyzkoušim a napíšu v jaký rychlosti a otáčkách se mi to daří... Jinak přiznávám, že letět 80 po poli je pěkná zábava
Já nejsem blázen abych jezdil po zadnim. Nemam na to gule jen tak to zvedat na zadní ale už se mi to takhle párkrát nechtěně povedlo a byl jsem z toho trochu vyplašenej
Na přední se mi jednou pstavil Simson, takže na rozjezdy si dávám bacha a zase na předek se mi postavila Yuki, všichni píšou že nebrzdí, ale mě to brzdilo hodně moc, takže jsem z toho vyléčenej a už si dávam bacha, na GS se mic nic takového nepovedlo, tady akorát jsem vždycky vyděšenej když spadnu (vždy mimo silnici), naštěstí se nikdy nic vážnýho nestalo, hold chybama se člověk učí, a já vím , že se silničníma gumama do bláta nemůžu
Kluci plne s Vasimi nazory souhlasim kvuli zvedani predniho kola je blbost neco takovyho podnikat kolem lanka na plyn treba.Spotreba je fajn do 3.5l i ve dvou, ale myslel jsem to jen jako kontrolu prave kvuli tomu vykonu. Jezdim s tim dost ve dvou a zkratka bych rad vyuzival ty kone, kdyz tam jsou. Jinak jako polda Vam rikam, dohodou hosi, opatrne
Pánové poradte kde sehnat rantále na takovéhle blbosti já sem rád že motorka je taková jaká je.Ještě ji likvidovat to můžou asi jen ti co si jí nekopily samy nebo jo?Nevydělal si na ní prací,ale rantále dostal.To se mu to pak HUNTUJE!
Kde sehnat rantále? Normálně, v sedm do práce, ve čtyři z práce, takhle rok a máš na mašinu Nemyslim si, že by se těmahle blbostma něco extrémně ničilo. Asi je to trochu větší nápor na řetězovku, ale když tomu dáváš pravidelnou péči tak není co řešit...
vlVlada napsal:
Kluci plne s Vasimi nazory souhlasim kvuli zvedani predniho kola je blbost neco takovyho podnikat kolem lanka na plyn treba.Spotreba je fajn do 3.5l i ve dvou, ale myslel jsem to jen jako kontrolu prave kvuli tomu vykonu. Jezdim s tim dost ve dvou a zkratka bych rad vyuzival ty kone, kdyz tam jsou. Jinak jako polda Vam rikam, dohodou hosi, opatrne
Ty koně stejně moc nevyužiješ. Těch 37 kw (necelejch 50 HP) je pokud se nemýlim až na 6500 ot./min a to už motorka letí na pětku tak 160-170 km/h. Když jsem to zkoušel na dálnici, tak jsem byl rád že sem si nenabil hubu. Celý to pěkně plavalo a v zrcátkých už jsem nic nerozpoznal a chvíli potom se mi stejně sklopily.
Upravil Tomyz dne 04.08.2012 23:07
vlVlada napsal:
Ty koně stejně moc nevyužiješ. Těch 37 kw (necelejch 50 HP) je pokud se nemýlim až na 6500 ot./min a to už motorka letí na pětku tak 160-170 km/h. Když jsem to zkoušel na dálnici, tak jsem byl rád že sem si nenabil hubu. Celý to pěkně plavalo a v zrcátkých už jsem nic nerozpoznal a chvíli potom se mi stejně sklopily.
Mysliš dálnici tu mezi ****ovem-Olomocí ?Tomu já neříkám DÁLNICE,ale POLNAČKA
Mysliš dálnici tu mezi ****ovem-Olomocí ?Tomu já neříkám DÁLNICE,ale POLNAČKA[/quote]
Tenhle tankodrom nemyslim, ty zrcátka se tu už řešili. Je to děs velebnosti nad 110 už se začínají ohybat.
Jinak bylo to mezi Zličínem a letištěm Ruzyně a tam je pěkná silnice. Prostě nad 120 je to jako vibrátor na dvou kolech.