Ahoj všem, bohužel dnes v noci ukradli v Pardubicích přítelkyni motorku, malý GS. Je to f 650 GS, tovární barva - kombinace světle modré se stříbrnou. Motorka měla zadní černý kufr. VIN: WB10172AX2ZH850038, SPZ 3E1777. Tak kdyby náhodou.. Díky
je to Tvůj inzerát? nebo je zloděj tak hlůpý?
Upravil Ero dne 09.08.2012 13:46
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
može to byt číslo na majitelku, ale což, uvidíme co řekne Pidy, každopádně tak hlůpý by snad nikdo nemohl byt
no každopádně by zas byla šance
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
A upozornil jste už někdo Pidyho na tento inzerát?
Možná to jeho přítelkyně prodávala, ale i blbci v ČR žijou, měli bychom mu dát vědět, je zaregistrovaný dneska, nezná zdejší poměry a třeba ani upozorňování na příspěvky.
už tam má sms, ať si na to mrkne.
škoda, myslel jsem si to, myslím si, že inzerát byl pohnutkou k čórce, někdo poznal Vašu zahradu a už to bylo.
Ahoj všichni. Díky moc předem za pomoc. Šlo o moji motorku a přítel o inzerátu nevěděl, páč jsem ho zadala spontáně, když jsem nebyla týden doma - proto nebyl v inzerátech ani WIN - neměla jsem doklady u sebe. -----no dopr... Nějak jsem koketovala s myšlenkou prodat malý a pořídit dospělý GSo dýl...tak už zbývá jen krok 2 - někdo mi pomohl - no ještě, kde na něj vzít :-)
...a radši mi to, že ji ukradli nevolal a u policie všechno vyřídil....když jsem se večer měla vrátit domů...
K popisu ukradené motorky - měla pár na prvníc pohled viditelných škrábanců - trochu jsme si spolu ustlaly na mokrym přechodu pro chodce :-) ....Měla odřený přední blatník na levé straně, odřené plexi na levé straně, odřené levé řidítko a taky závažíčka na řidítkacáh měla každé jiné - levé mělo odřenou barvu a mělo mezi gumou rukojeti a závažíčkem větší mezeru než pravé - bylo měněné. Dále byl odřený plast na levém řidítku, samolepka na zadní části motorky vlevo byla částečně sedřená (označení F650GS), odřený kufr....prostě lehce sedřená na celé levé straně. Levý blinkr byl lepený - resp. uchcení blinkru v plastu - byla vidět drobná spára. Měla ještě jedno skryté poznávací znamení pro jasnou identifikaci. Přidám později ještě fotku odřeného předního blatníku - ostatní bohužel asi nemám :-(
no doprdele... Budu koukat a držet palce!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.