Ahoj. Mam maly problem ,vcera som na moto uplne premokol ,dazd ,krupy, fakt brutal
asi 300Km .A dnes som si vsimol ze mi stale ukazuje zaradenu rychlost 0 alebo 1 sem tam to za jazdy na chvilu prepne na spravne cislo ale vedsinou 0 alebo jedna .Mate stym niekto skusenost ?
Nikto nic? Idem ju dat presusit na slniecko a vecer uvidim ci to bude spravne fungovat .Neviete z ktoreho cidla vypocitava aka tam je zaradena rychlost?
Tachometer ma 11 mechanicky .Inac palivo a teplotu mi ukazuje spravne.
No ja mel vcera podobny problem, ale s trosku horsimi nasledky. Zastavil jsem v brutalni prutrzi, abych pockal na kluky, a chcipl motor, abych ho znovu nahodil kvuli spravnymu chyceni ABS. No jo, jenomze (asi?) nejaky cidlo na neutral spravne nefungovalo (nesvitilo pri neutralu velky zeleny N). No a tak hroch odmital startovat. A kdyz mate kozeny silnicni psi gate, ktery nejdou prehodit pres jinak suprovy a nepromokavy infinity, tak to dokaze nasrat. Asi nejakou minutu (pripadalo mi to jako vecnost) jsem sasil se vsim moznym na motorce, porad ruzne skopaval kvalty, az se svetylko chytlo a ja to zelezo natocil. Nic moc pocit - da se to nejak vyradit, abych mohl startovat i pri "nezarazenym" neutralu?
No tak som ju bol prebehnut ,a uz to funguje jak ma .To slniecko tomu super pomohlo len aby nedostala upal ked je cela rozhorucena ,ved je ciernej farby
Pani tak uz my to znovu ukazuje len 1a 0 ma niekto nejaky napad? motorka odvtedy nezmokla a ani som ju pre istotu neumyval ako zistit ci je to vcidle alebo VDO na palubovke?
BMW 1100GS