Zdravím pánové,
tak se bohužel přidávám k okradeným, dneska ráno jdu do garáže (garážové stání) a flek prázdný, muselo to být na objednávku, bohužel jsem to zjistil až dneska ráno, údajně zmizela ze čtvrtka na pátek. Nejvíc mě mrzí, že to byla moje první motorka a po půl sezoně je fuč, na další už nemám a popravdě ani nemám chuť po tom, co mě to stálo si ji doma prosadit a našetřit si na ni.
Že by se našla nevěřím ani v nejmenším, takže asi v brzké době nabídnu k prodeji zánovní Pardálovy Adventury 2012, nějaké brašny atd. Bohužel jsem neměl sjednané ani havarijko, takže jsem bez koruny...moc mě mrzí, že v dnešní době prosperují lidé, kteří ostatní sprostě okrádají...
http://www.motorkari.cz/detail-kradene-motorky/?id=484
Upravil Papaj dne 26.09.2012 17:36
bylo to tedy ve spolecnych garazich?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
budu na ostravsku koukat kolem sebe. Chtělo by to víc fotek.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Sleduj i bazary v Polsku, nemáš to tam daleko.
Popiš sem nějaké typické znaky pro tu motorku - netypické škrábance, označené díly atd.
A pro ostatní - havarijko není zbytečnost!
Jj, byly to spolecne garaze, s policajtama sme nasli jen krouzek ON/OFF ze spinacky a pruchodove dvere z baraku do garazi byly vydlabane nejakym pajsrem. Zamceno jsem bohuzel nemel, ikdyz mam zamek, vzdycky jsem si rikal, ze kdyz to nekdo chce ukradnout, tak to ukradne a porad si to mysli, motorka byla urcite vytipovaná a na zakazku ukradena, na motorkare ted davam odmenu 10tis za nalezeni, ale neverim, jak rikate, Polsko je blizko a kdyz to bylo uz nejspis v patek, tak uz je to na dily... Dneska jsem musel do prace, takze to zatim jen nafotili a ohledali dukazy, na stanici jdu zitra rano po sluzbe. Foto mám tady ze služby jen jedno, kdyžtak dám z domu zítra, ale jak říkám, vcelku už asi není... Už jsem prolezl naše inzerce, mobile.de, ještě nejake polske, znate nejake stranky nekdo?
Papaj přiložený následující obrázek:
Přátelé, kolegové, spolubojovníci. Jak jsem kdysi psal dne 2.3.2010 jsem při příchodu do garáže zjistil, že mi byl ODCIZEN motocykl Suzuki GSX750R, zabezpečený el. zámkem, zámkem na kotouč a řetězem. Byl jsem smutný a nasratý.
Dnes tj. 14.8.2012 mi volala PČR a dozvěděl jsem se toto - motocykl se NAŠEL, ňákej týpek se na motce vyválel a je celá pobóchaná. Zitra jdu na oddělení juknout na fotky jak chuděrka dopadla a domluvit se na dalším postupu, tak jsem zvědav jak to všechno bude se táhnout a co z teho vyleze, prej není problém s jejím vrácením. Škoda, že mi ty zmetky co v tom maj prsty nepučej na pár hodin
... budu se samozřejmě taky dívat kolem. To foto nahoď, člověk nikdy neví.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
spea - ToM napsal:
Co tohle? Prodava se to u vas za rohem. Sice jiny gumy, zrejme i kufr, ale... http://www.motork...27120.html
To je tady u mě a TASS vozí ITALSKé moto ta bude poctivá a když nee tak laplá v talošce
Jasan, jen jsem podle fotek porovnaval a zasadni rozdily jsem tam nenasel. Pneu a kufr se daji prohodit.
Upravil spea - ToM dne 25.09.2012 11:42
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
taky cekam na podrobnejsi informace abych mohl hledat, jo dobry by byly i nějaké zvláštní znaky - poškození,odlišnosti
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
nekecam ale videl jsem podobnou zvlaste ten ermax plexi stit ktery jde na BMW ORIG a to uloupnute na nadrzi na tipmoto.cz nebo na motoinzerci
Upravil VojtechPolicky dne 25.09.2012 15:58
Napiš nějaké poznávací znamení , poškození , něco na co ten darebák zapomněl. Budu pátrat na Ostravsku , Havířov, karviná a okolí. Jinak mám stejnou motorku , několik odlišných doplňků.
Mám ji již několik let.
Sakra.Lukáši to mě mrzí, budu taky koukat okolo nás.měl bys popsat to poškození nebospíš opravení po té tvé kolizi,třeba si toho někdo všimne.Jinak držím palce ať se najde,vždyť ti to na radarce šlo.Ahoj Karel.
Tak ta strata tvojej mašiny ma fakt mrzi. Viem že akekolvek rady su ti teraz už nanič, ale pre zbytok ludstva by nebolo od veci im to tym kur.am zlodejskym trochu znesnadnit napr. tymto http://www.autoal...karoserie/ a ako bonus toto. http://www.autoal...-102b.html
Upravil JRM66 dne 26.09.2012 01:03
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Cau chlapi, jezdim po internetu, co to jde a hledam, o specifických prvcích na motorce se moc zmiňovat nechci, pro dotyčného není problém sledovat fora atd a přesně ty detaily odladit...jinak všem díky za pomoc, aspoň plexi Ermax, Mitas E07, odřený držák topcasu, topcase GIVI...