Mooncz,pěkná 1.majitel,po inspekci,serviska,nová přední guma,nabídne ti za příplatek kufry,vem mu 3plzně a pozdravuj ho od Boba aus Prag dělal předtím v Bmw Dresden,pak měl úraz na moto a ted dělá na sebe.
Doporučuju pěkná 1150 gs v orig.stavu budeš spokojen a moto tě dobře poslouží.
To ostatní sledujte tu cenu za chvilku se bude platit dráž pěkná 1150 gs než první 1200gs viz inzerát té 2004 za 139tis.
Upravil Bob dne 15.12.2012 15:29
Bobe mě sa taky moc líbí a jeho přístup zatím taky takže uvidíme. Chci motorku na delší dobu, takže si radši připlatím a chci pěkný kousek. Trošku teda doufám, že s cenou ještě trošku pohne tak uvidíme. Jinak pozdrav předám. Dnes mi poslal i výpis inspekce a vypadá to hodně dobře
To netuším, ale je pravda, že doplňky jsem skoro na žádné neviděl. No nevadí stejně chci vše na zakázku podle svých představ tak alespoň nemusím nic měnit a budu jen pořizovat nové
Ahoj Všem tak už je doma a konečně jsem si splnil motosen a mám BMW R 1150 GS . Jen smazáním inzerátu jsem přišel o fotky, tak to brzy napravím
Upravil MoonCZ dne 20.12.2012 19:09
Tak jsem doma koukal na ten náš umělej stromeček jestli ji tam pod něj dostanu a vypadá to, že to bude stejně velký problém jako to, že bydlím v 6. patře paneláku, ale nevadí GS je lepší než celý vánoční stromeček. BOBe ještě jednou díky za info, přeci jen kupovat motorku od známého prověřeného člověka je lepší. Teď mě čeká jen baterka a na tu my dal slevu z ceny tak uvidíme jakou vybrat jinak vypadá vše OK. No a potom všechny ty doplňky co jsem na ně zvyklej
no tak gratuluji...ta se povedla...moooc pěknej kousek
a kolik jsi ho nakonec ukecal? jak jsi psal že ho ještě zmáčkneš...
jinak takovej ježíšek je opravdu krásná práce...doma žadoním o advíka...a čekám....
takže mnoho štastných km