Že by šla nastavit? naprosto nerozumím co bys chtěl slyšet. Mám sklápěcí a asi bude lepší než origo protože sem ještě řadící hřídelku ani páku nezlomil ani neohl.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Má sklápěcí hlavu a je nastavitelná na delku. Prosímtě nešpekuluj a kup to jak to je. za tejden zjistíš že jsi udělal blbost a nekoupil to už s moto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jj máš recht vemu tu řadičku ,ale páku brzdy a stupačky asi ne to nevyužiju ja nebude jezdit terén a navíc se mi zdá že ty stupačky mají dost velké zuby a mohlo by mi to rozbit boty nebo ne?
kody napsal:
jj máš recht vemu tu řadičku ,ale páku brzdy a stupačky asi ne to nevyužiju ja nebude jezdit terén a navíc se mi zdá že ty stupačky mají dost velké zuby a mohlo by mi to rozbit boty nebo ne?
pokud nejezdíš v teniskách od vietnamců tak buď v klidu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
kody napsal:
Tak lepší si rozbít boty než hubu až z toho sklouzneš...
jardajerman@seznam.cz
JA bych to taky řešil koupí jako celku a pak mužeš postupně sundávat a prodávat co ti nebude vyhovovat. A pokud si budeš chtít občas stoupnout do stupaček hned zjistíš jak jsou široký stupačky pohodlný. Ona je ADV nemá jen tak pro srandu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Má sklápěcí hlavu a je nastavitelná na delku. Prosímtě nešpekuluj a kup to jak to je. za tejden zjistíš že jsi udělal blbost a nekoupil to už s moto
Mildooooo! Já bych ty díly od Petra chtěl, tak řekni Kodymu, že to je na nic, ať to s tím nekupuje...
Nééé,to by bylo moc jednoduchý sral se s tím Milan,teď se s tím budu srát já a do půl roku se tady budeme srát všíchni s inzerátama typu,koupím lepší stupačky zn. levně Jako by jste to neznali?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA