stepan napsal:
O víkendu jsem zjistil, že si známej koupil bez toho, aniž by se poradil tento stroj. Prý se mu líbíla barevná kombinace, tak poslal zálohu a jel
Tak mne napadlo, že alespoň zkusím, jestli tuto motorku tady třeba někdo nezná.
Tak to je tedy střelec. Z fotek je vidět, že je to pěkně stočený, nemá to ABS a není vidět palubka, takže bych se i domníval, že je to schálně, aby nebylo vidět, že je to třeba "holé" - bez FIDu, vyhřejvání..... Kotouče na předku mě přišly docela jetý, ale fotka to není nejlepší. Třeba bude mít kamarád kliku. Držím mu palce.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
LukyGS napsal:
Nejsem si jistej ale pred nejakou dobou se ta motorka nabizela tusim se 100tis km. Prodavajici ty km objasnil tak ze oni km nestaceji ale fakt si nejsu na 100% jistej jen tak na 90%
Já mám zato,že byla od začátku inzerována tímto prodejcem a s těmito kilometry.Všimnul jsem si jí už někdy před novým rokem.Téhle bych asi důvěřoval víc.Měl se tě zeptat,asi se styděl.http://www.tipmot...00-gs.html
Upravil Kasak dne 11.02.2013 10:04
Když je hlad,je i husa dobrá.
stepan napsal:
O víkendu jsem zjistil, že si známej koupil bez toho, aniž by se poradil tento stroj. Prý se mu líbíla barevná kombinace, tak poslal zálohu a jel
Tak to je tedy střelec. Z fotek je vidět, že je to pěkně stočený, nemá to ABS a není vidět palubka, takže bych se i domníval, že je to schálně, aby nebylo vidět, že je to třeba "holé" - bez FIDu, vyhřejvání..... Kotouče na předku mě přišly docela jetý, ale fotka to není nejlepší. Třeba bude mít kamarád kliku. Držím mu palce.
Moc pěkně jsi to jako znalec zhodnotil....ale i když je to teda tokový křáp tak možná na rozdíl od některých co mají "super výbavu a málo najeto" bude jezdit.
Moc pěkně jsi to jako znalec zhodnotil....ale i když je to teda tokový křáp tak možná na rozdíl od některých co mají "super výbavu a málo najeto" bude jezdit.
No, je mě podezřelé, že není fotka kokpitu. Ta se dělá tak nějak automaticky a ty rejhy v kotoučích můžou být samozřejmě optická klam
A o zbrklosti nákupu něco málo vím, když mám na Bobšounovi vidle z 1150 a zjistil jsem to, až když se mě jeden člověk ptal, jak jsem to tam napasoval Tož tak. Jo a Bobeš kupodivu jezdí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na druhou stranu s Mototrade mám jen ty nejlepší zkušenosti, kupovali jsme tam 3 motorky, kamarád tam jezdí na servis, servisák se očividně vyzná. Neviděl bych to jako tragedii, každopádně kamarád se poradit mohl.
Co člověk to názor.Když sem kdokoli nacpe článek nebo fotku otom,že má jedenáctka najeto půl míče,tak každej slintá a pěje ódy.Tak včem je problém?Jestli je o 50000 stočená,tak má ještě min 400000 před sebou.A spotřebák a kardany s ložiskama dělá každej.Spojky jakbysmet.
Když je hlad,je i husa dobrá.
stepan napsal:
ano podle obrazku tahala v Indii vozejky se drevem
Upravil basto dne 21.02.2013 19:42