pepecz napsal:
Ahoj, neznáte někoho kdo by to dokázal postavit?
Chtěl by jsi to nechat někde opravdu postavit a nebo je to jen řečnická otázka.
Ne, opravdu bych to měl
V tom případě dopúoručuji Zbyňka Kloboučníka z Heřmanova Městce tel 605 478 896 na stroje tohoto ražení je v ČR jednička...Bohužel mi nejde tuto fotku zvětšit
3axap přiložený následující obrázek:
Myslím že 100 tis je naprosto mimo, pokud to má fakt vypadat takhle..
Je tam jiný rám, brejle a vidle - myslím že 100 tis je tak o polovinu míň než bude realita. Já bych to odhadoval tak na 100 tis. jen za práci. Ale třeba se mýlím.
Jak píše vlastimil, tak od Kloboučníka jsem viděl v reálu dvě valkyrie - hodně chromu a custom díly, fakt super. Ale myslím že nebudu moc vedle, že cena bude dvoj nebo trojnásobek pořizovací ceny motorky.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kuci napsal:
Carservis , je to krása taková to stavba. tuším tak 100tis Kč,- za tuto přestavbu.
Tak to jsi z lacinýho kraje teda....
Samozřejmě když to zadáš firmě a řekneš na předek nové Ohlince atd.. tak to bude daleko víc - to je jasný. Po republice je sposta šikovnejch lidí co dělaj za solidní peníze. Musí se počítat že některé díly nebudou nové. Na fotce je akorát ten podsedlák složitej jinak tam nic nevidím co by nešlo zvládnout.
Kuci napsal:
Carservis , je to krása taková to stavba. tuším tak 100tis Kč,- za tuto přestavbu.
Samozřejmě když to zadáš firmě a řekneš na předek nové Ohlince atd.. tak to bude daleko víc - to je jasný. Po republice je sposta šikovnejch lidí co dělaj za solidní peníze. Musí se počítat že některé díly nebudou nové. Na fotce je akorát ten podsedlák složitej jinak tam nic nevidím co by nešlo zvládnout.
Asi sis nevšiml že vpředu je USD vidle a tím pádem jinej rám to bude největší pálka. Podsedlák už ti navohejbá která kolik STS(státní traktorová stanice)
Upravil toli dne 11.02.2013 13:00
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kuci napsal:
Asi sis nevšiml že vpředu je USD vidle a tím pádem jinej rám to bude největší pálka. Podsedlák už ti navohejbá která kolik STS(státní traktorová stanice)
Jojo,například STS Chvojkovice - Brod
Upravil 3axap dne 11.02.2013 13:05
Kuci napsal:
USD jsem si všiml, jen jsem nevěděl že se u toho musí měnit rám. Měl jsem za to že jde jen o záměnu- samozřejmě na míru brejle atd...
To by toho pak Telelever moc nenapružil...
A hlavně každej druhej by to na velkým GSu už měl
Viděl jsem na netu spoustu boxerů s USD vidlema tak jsem si myslel že je to otázka vkusu, způsobu využití a taky peněz, ale že se jedná o takovýto zákrok v podobě rámu
Kuci napsal:
Viděl jsem na netu spoustu boxerů s USD vidlema tak jsem si myslel že je to otázka vkusu, způsobu využití a taky peněz, ale že se jedná o takovýto zákrok v podobě rámu
Spousta jich myslím není, spíš pár desítek maximálně...
V každým případě sériový rám je nanic, nejdou do něj upevnit normální brejle, není to na to vůbec dimenzovaný. Potřebuješ minimálně tu přední část novou. Dneska už je podle čeho dělat, já jsem před pár lety neměl jinou možnost než to koupit od holanďana který to navrhnul a vyzkoušel za nějakých 2500EUR vč. VAT. Ono to není tak jednoduchý jak to vypadá a první verze praskaly pod zátěží, tak to musel několikrát předělávat a vymýšlet konstrukci jinak - aby to bylo pružnější.
Když máš rám, tak už se dá vymýšlet něco dalšího a třeba i využít věci z jiných motorek, bouraček apod. Ale rám z ničeho jiného modifikovat nejde.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...