wladzimier-720mm trubky mam doma ak by si potreboval.Su z GSka ale ako je tu už spomenute,je to to iste co aj u Dakara len GS ma zatku s poistným kruzkom.Nakoniec i ty pises ze to mas tak
fotky sice nic moc, ale vidět to důležitý půjde... na druhé fotce je vidět důvod proč potřebuju měnit trubku, jsou na ní rýhy a vytahují mi olej z vidlic ven ...
Upravil wladzimier dne 18.03.2013 10:31
to neni take jednoduche je tam v podstate vsetko ine okrem spodnej nohy, iny je piest stoper mala pruzinka velka pruzina podlozka nad pruzinou chromova trubka vrchny srob a toto vsetko je investcia dost velka
k4lo napsal:
to neni take jednoduche je tam v podstate vsetko ine okrem spodnej nohy, iny je piest stoper mala pruzinka velka pruzina podlozka nad pruzinou chromova trubka vrchny srob a toto vsetko je investcia dost velka
ale to popisuješ co všechno vyměnit, aby byly vidlice co jsou u origo dakara, nebo?
a já mám v plánu vnitřky zachovat a vyměnit pouze trubku do vidlice jelikož na původní mám rýhy.... chtěl jsem přiložit fotky ale jsem lama a nejde mi to