Pracovni odevy dobry, ale je fakt, ze pri vyssi rychlosti se to trha. Mam ted jednodilnej z lidlu a drzi perfektně, ani kapka. Jak rika Milan, oblekani a svlekani je děs..
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Koupil jsem nový a použil jsem ho cca 4x,vždycky jsem byl na prdeli mokrej.Takže,než ho koupíš,jakkýkoli, tak si vlez dovnitř hlavou a podívej se proti světlu,tedy v případě pokud má podlepený švy,aby nebyl průhlednej jako můj
ja mel 5 let jednodilnej a loni sem se nasral na to oblikani uz nejsme nejmladsi a koupil jsem dvoj-dilnej a jsem spokojene - vse sem mel vzdy od Louise
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Rovnako ako Welli, jednodielny z Lidlu, mám ho asi 2 sezóny, nepremokol ani pri veľkých prehánkach v Alpách. Doteraz som jazdil na Yamahe Dragstar v koženom oblečení a kanadách, k nepromoku mám aj návleky, ktoré kanadám výrazne pomohli. Teraz som kúpil TCX Infinity od Pardála, tak dúfam, že návleky budem môcť niekomu darovať a spoľahnúť sa na Goretex.
Na obliekanie do nepromoku som skoro vždy potreboval asistentciu kamaráta, zasekával sa mi na chráničoch na ramenách. Inak je dosť hrubý, takže je v ňom teplo, asi 3x som si ho dal na nočný prejazd, keď sa ochladilo. Vo vetre moc nevlaje, pretože má doťahovacie popruhy. Za tých 5-6 stoviek som spokojný.
Inak kamarát pri jazde v Alpách mal 2-dielny oblek z pracovných odevov do 200kč, vial vo vetre a jemne premokol. Inak obliekanie o dosť väčší komfort
Já měl taky z Lidlu, ale právě z důvodu "vopruz"oblékání jsem ho vyměnil za dvoudílný od Geneze (vrchní díl reflexní zelenožutý - nebo žlutozelený?). Byl sice dražší, ale jsem spokojenej...
Born To Lose. Live To Win.
Fanos Rusicka napsal:
Mám z Louisu od Proof a super dvoudílák.Použiješ jak potřebuješ buď jen vršek nebo spodek.Zatím jsem lepší neměl a to jsem vyzkoušel 3.
Ten Proof z Louisu nemá chybu měl jsem postupně několik jednodílných i dvoudílných z Pola a HG,ale ten Proof je nejlepší. Je ve vel.5XL a není drahý.Doporučuji všem medvědům.
Prostě se stav u Pardála v harech a zkus si to natáhnout přes ně. Je to jediný adekvátní výběr, jinak jsou to výstřely naslepo.
Upravil Medik dne 15.03.2013 08:02
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
feroj napsal:
Mediku to vypadá dobře, i peníze bych řekl že jdou
To víš, léta hledání a dřiny Ale pořád platí - vyzkoušet. Už jsou u Píchy zvyklý, že se tam zjeví individum v komplet motorkářské výbavě a zkouší. Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jo dík za typ ale já bych potřeboval doporučit nějaké od Louise, protože zítra ráno odjíždíme směr Stelvio přes Wien a jediná šance kde něco cestou koupit je Louis.