Tak ti tam chybí kódovací propojka pro Motronic (žlutá barva - propojka, která vypadá jako relé - je to pouze obal z relé a uvnitř je propojka). Nic zvláštního - spousta motorek ji tam nemá, jelikož ji mnohdy vytahovali přímo v servisech v Německu apod.
Upravil Tonda dne 22.03.2013 20:19
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
V inzerátech, kde prodávají relé na BMW mají všechny sloty obsazené.
Motorku zprovozňuju po dovozu od prodejce. U něj jsme ji nenastartovali, po otočení klíčkem se vůbec nic neděje. Tak jsem myslel, jestli mi v pojistkové skříni něco nechybí, popř. jestli je relé startéru na správném místě, jestli nemá být na tom volném slotu.
Tam, co ti "něco" chybí, je právě ta kódovací propojka pro Motronic - u 1150 má barvu žlutou (v seznamu dílů, co jsi dával výše je to položka č.6 ). Bez ní motorka normálně jede.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pokud ti moto nereaguje na otočení klíčkem hledal bych závadu někde jinde a ne v pojistkovce, Ja bych šel po spínačce a vedení a konektoru k ní
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tondo, všimol som si toho malého teplomeru, môžeš mi prosím Ťa napísať, aký je to výrobca a model? Čidlo je priamo v tej krabičke alebo je na dráte a je možné ho tak dať pod predný blatník?
Regis napsal:
Tondo, všimol som si toho malého teplomeru, môžeš mi prosím Ťa napísať, aký je to výrobca a model? Čidlo je priamo v tej krabičke alebo je na dráte a je možné ho tak dať pod predný blatník?
@ Regis: myslím, že je to obyč. teploměr za pár korun, třeba: http://aukro.cz/d...25145.html, měl jsem ho taky, jen musíš udělat nějaký pouzdro
Při koupi byla vybitá a nepomohl ani startovací zdroj, tak jsem si říkal, že to musí být někde jinde - v pojistkové skříni či kabelech. Baterka však už nejde ani nabít, je totálně KO. Šoupnul jsem tam novou od Sadílka a už to vrčí )
Ahoj, ať nezakládám nové vlákno hodím to sem,
mám dotaz jde se dá vystudovat co které lelátko je??mám problém na své motorce že se mi asi vyhřejvá relé co spíná čerpadlo v nádrži, dnes mě to zase vypeklo, ale jelikož jsem zjistil že hned vedle je stejné relé podle scháma na něm tak jsem ho nahradil a vpohodě dojel dom,a tak mě zajímá co jsem to vlastně odpojil a jestli stím mužu jezdit zatím dál než se motorka dostane do servisu někam.
nebo dá se někde sehnat popisek relátek co kčemu vlastně je?
děkuji moc
Já som tiež vymenil 7-8 . Spočiatku to išlo potom občas nedržela voľnobeh ,zle štartovala až raz nechcela chytiť , len na roztlačenie. Po výmene relé všetko OK.