Ahoj Draci.Tak jsem tak též povýšil z malého GS Dakar na R1200GS...juchuuuu
Jedinou radost mi zkazil boreček na STK a řek že nemám na motorce výrobní štítek tak mi to napsal do vážných závad a prej si mám zažádat o nový u BMW...
třeba ho jen přehlédl (nevíte v jakém prostoru by měl být ten štítek???)počítám že to bude nějaká samolepka... dík Tom
nemá to být náhodou zde po plastem nad levým válcem z pohledu řidiče???
Dá se normálně koupit, řešil jsem to několikrát při opravách, když byl rám křivej po pádu a měnil se za jiný (třeba z e-bay).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
štítek můžeš koupit i u nás, je potřeba naskenovat a poslat velký technický průkaz a občanku majitele prokazující vlastnictví motocyklu.. Vyjde u nás na 379,- Kč vč. DPH..
měl jsem podobnej problém, s tím rozdílem že štítek tam mám, ale tři technici ho nenašli ( ani já ) po deseti minutách mi řekli že motorka nevyhovuje a že evidenčku mi neudělají. Prej jako majitel mám vědět kde jsou identifikační znaky. Před technickou jsem to pak sám ještě prolejzal a našel. Takže to dopadlo dobře.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
..stejnej pripad u me 1150 GS / 2003. Mam tam akorat stopy po lepidle. Stitek tam byval (to vim, pac bavo vlastnim od roku 2006 - koupeno skoro nove v Reichu), ale opustil me beze sluvka rozlouceni... ... me pomuzou kluci z Cyrilmoto.com ... na technicke by to takhle nejspis neproslo.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure