Ahoj Lidi.Prave jsem dojel do Madarska a bramborak prestal tahat v nizsich otackach.Pomalu se ani nejde rozjet.JAk se prudce prida plyn dusi se.Musi se pridavat pomalu.Procetl jsem vsechny fora tady a nasel ty priznaky zde: http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?thread_id=15084&rowstart=20 nicmene konektor na cidle mam pripojeny.Rozebral jsem tedy i pravy bok abych se podival na snimac otacek.Cistejsi byt nemuze.TAk se bojim abych dojel zpatky.Napada vas neco prosim?Help.Dekuji
Ahoj.Diky moc za rady juknu nato radeji az se vratim dom.Pri sundavani toho krytu se mi trhlo i tesneni tak doufam ze mi nevytece cestou olej.Palivo jsem preventivne tankoval jen shell ci omw.Zkusim tedy aspon nejak nouzove dojet.Svicku jsem vymenil pred demontazi toho krytu co je snimac otacek.Do toho se mi moc nechtelo v polnich podminkach.Tem klapkam moc nerozumim.Zkusim to risknout snad to pojede aspon trochu.Dikz pak se ozvu.Ahoj
Labus01 prave ye to jsem cetl ze by to tim mohlo byt tak tam jsem koukal.Nad 3000 uz lita bez problemu.Horsi jsou prave rozjedy a nejhorsi pokud chces predjet auto.Vezmes za plyn a chcipa.
hodne stesti! Moje zkusenosti s madarskym benzinem jsou dobre. Kdekoli jsme tankovali nebyl problem u zadnyho stroje... Vzdyt je to tam jako u nas nebo na slovensku...
me zacala z niceho nic podobne motorka zlobit. A bylo to timhle cidlem - bylo odpojeny. Proto je mozny, ze treba nekde upadl dratek a proto to zlobi...
Kdyz odpojis konektor a nic se nestane, tak tady bych hledal problem.
Pokud máš zájem, mám jedno těsnění navíc. Před týdnem mě je dělaly na zakázku ve firmě na těsnění. Cena kolem 250Kč i s poštovným...Mohl bych zítra odeslat. Kdyžtak napiš PM. nebo mail hlozek.s@seznam.cz
Upravil stanislav216 dne 18.06.2013 13:13
Tak jsem včera večer doskákal z Madarska zpátky.Tedy celkem to šlo až na rozjezdy nebo předjíždění.Jak se vezme za plyn udusí se.TAk se tedy pustím do nějakého hlubšího průzkumu ale už mě nic nenapadá.Leda zkontrolovat kabely od všech čidel jestli něco není prodřené.Pomůže na tohle ta diagnostika?Vůbec nevím co všechno dokáže odhalit.Cestou tam to bylo v pohodě problémy začli až na místě.Dá se nějak zjistit funkčnost toho čidla v airboxu a nebo lambdasondy?Díky za moc nápady.
diagnostika nevim jestli v tomhle pripade pomuze...
Cidlo zkusis tak, ze ho odpojis a projedes se a zjistis jestli se neco zmenilo, pripadne napis odkud jsi a nekdo by ti ho mohl pujcit na vyzkouseni. Pak urcite zkus jinou baterku (ne nabitou tvoji, ale jinou) a kdyz to nepomuze, tak bych sundal airbox a koukl na tu manzetu. Cidlo otacek, jestli je urcite cisty, tak jit po kabelech, ale to by to cukalo ruzne, ne jen pri zrychlovani...
Tak závada odstraněna.2 měsíce v servisu kdy metodou pokus omyl zkoušel měnit i věci které jsem měnil (svíčku fltry a čidlo otáček jsem měnil a kontroloval já).Když si bral motorku s úsměvem na rtech říkal že bude do týdne a že to je palivový filtr v ceně asi 2500kč.PO 2 měsících mého neustálého naléhání a jeho zbytečných výměn skončil u čidla na airboxu.To jediné jsem neměl možnost zkusit tak jsem si představoval že odborník nato přijde.Skončil jsem na 10 000kč a čidlo tam dal stejně nějaké staré.No hlavně že to jezdí.Sice co to přišlo ze servisu tak zas prokluzuje spojka ale to snad nějak doladím.Ponaučení?RAději si věci i ty zbytečné naoupit sám a vyměnit.Nezkazej se ve skříni.TAk kilometrům zdar a servisákům též
2 mesice? Vzdyt jsi se ptal v loni v cervnu:-)
Vyse jsme ti radili zkusit to cidlo. Alespon mas kopu ND:-)
Jinak bych jeho praci reklamoval. Tohle prece neni normalni
Já vím...Ale sezonu jsem odjezdil do listopadu...A dal mu to koncem ledna s tím že na jaře už můžu jezdit..A bohužel jsem si ji byl vyzvednout teprv před týdnem...Já vím že jste mi radili dobře ale bylo potřeba ještě přetěsnit vidle a do toho jsem se vrtat nechtěl tak jsem to předal odborníkovi v dobré víře že vymění jen to co je potřeba aby odstranil závadu výše popsanou...Jo chybama se člověk učí ...Aspn vím pro příště
Jinak neboj že mám kupu dílů.Jen ten filtr palivovej co měnil zbytečně...Filtr vzduchový vyhodil přestože byl nový a dal jiný..Tedy doufám ...Po tom co jsem viděl že ani to čidlo není nové co vyměnil už nějak pochybuju o všem