Pozdravujem.
Mam problem, moja R1200GS 2005, sa sprava uplne normalne , volnobeh bez cukamia ci divnych zvukov, akonahle by som prudko zatiahol za plyn, streli do vyfuku, pripadne zhasne. Ked plynom pojdem pomaly nahor, bude normalne pridavat, ani nezbadas ze je nejaky problem.
Prejavuje sa to len pri prudkom pridani plynu. Nevie mi niekto poradit v com by mohol byt problem? Dakujem.
tuto nedelu som riesil obdobny problem na kamosovej GSA1200
jemu to sice uplne nezhasinalo uplne ale pri prudkom pridani motorka zacala trhat (akoby bolo malo benzinu) ... pri pomalom pridavani motorka sla pekne do otaciek
hned som povedal ze to bude zrejme sviecka a aj tak bolo... mal tam nejake iridiove jednoohniskove Densa a ked sme tam namontovali moje stare dvojohniskove NGK co si po vymene nechal "do foroty" tak motorka sla bezchybne
chyba bola v pravej spodnej sviecke ktora ani zaboha nesla von (zrejme ju niekto prilis dotiahol) a bola totalne cierna (aj dioda)
takze skus najprv sviecky - ak si z BA mozem ti pozicat moje stare sviecky na skusku ci je to nimi (aj svieckovy kluc ak potrebujes)
live fast, die young be wild, have fun
1.Co sa tyka tych sviecok tak tie sme vsetky skontrolovali, kazda je pekne vypalena maju asi 10000. Tento problem mam len na volnobehu, ked motorka stoji, inac ide uplne normalne necuka, netrha...sviecky sme vylucili.
2. Nemam ani specialne zvody, ladak, akurat Akrapovica na konci.
3. Ako som spominal ide na volnobeh, zatiahnem prudko za plyn, niekedy strekli do vyfuku, alebo ju pridusi a niekedy uplne zhasne.
raptor napsal:
tuto nedelu som riesil obdobny problem na kamosovej GSA1200
jemu to sice uplne nezhasinalo uplne ale pri prudkom pridani motorka zacala trhat (akoby bolo malo benzinu) ... pri pomalom pridavani motorka sla pekne do otaciek
hned som povedal ze to bude zrejme sviecka a aj tak bolo... mal tam nejake iridiove jednoohniskove Densa a ked sme tam namontovali moje stare dvojohniskove NGK co si po vymene nechal "do foroty" tak motorka sla bezchybne
chyba bola v pravej spodnej sviecke ktora ani zaboha nesla von (zrejme ju niekto prilis dotiahol) a bola totalne cierna (aj dioda)
takze skus najprv sviecky - ak si z BA mozem ti pozicat moje stare sviecky na skusku ci je to nimi (aj svieckovy kluc ak potrebujes)
Ahoj nanestastie som daleko od BA, ale vidim, ze podobnu skusenost ma malokdo, asi skusim aj tie sviecky i ked sme ich vsetky skontrolovali vizualne.
Může to být svíčkama, vadnou některou indukční cívkou, snímačem škrtící klapky, rozhozenou synchronizací škrtících klapek.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ahojte, na diagnostike sme zistili nefunkcny snimac vackovej hriadele. Objednal som
ho priamo v BMW, chodi im to dve tyzdne(vrchol). Potom uvidim, ci to bolo sposobene tymto snimacom. Dakujem.
Pacho napsal:
Ahojte, na diagnostike sme zistili nefunkcny snimac vackovej hriadele. Objednal som
ho priamo v BMW, chodi im to dve tyzdne(vrchol). Potom uvidim, ci to bolo sposobene tymto snimacom. Dakujem.
Sprava pre Vas vsetkych: Nakoniec to bol problem s kolieskom snimaca vackoveho hriadela, ktory sa zlomil. a nedaval informacie do snimaca. Po vymene ide moto opat ako noiva.... tesim sa a dakujem vsetkym za ochotu.
Co sa tyka mojho problemu, bolo ulomene (asi unava materialu) koliesko snimaca, ktore ma stalo "len" 5,5 EUR, snimac bol v poriadku. Novy snimac inac stoji 47 EUR.