Kemp je přímo před Železnou Rudou http://www.autoca...cz/kontakt - spal jsem tam před pár lety a vše v pohodě. Po Šumavě jsou snad všechny cesty skvělý. Osobně mám rád cestu po německé straně Šumavy okolo jezera Arbersee a potom dále okolo Grosser Arberu (Velkého Javoru) - jsou tam nádherné zatáčky.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jak píše Tonda z Grosser Arberu (Velkého Javoru) přes Hohenbogen do Všerub (svíčková s osmi za 55,- ) dál Kdyně - rozhledna Koráb (20,- a pěkné zatáčky) zpět přes Nýrsko okolo přehrady do Rudy (cukrárna Romance)...
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
to Paul: dej vědět, můžem se potkat u Hixe v kanclu nad mapou, mám to projeté a prochozené křížem krážem...a příští víkend tam pojedeme na chatu za starcema, neb pantáta má narozeniny
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
MilKal napsal:
Jak píše Tonda z Grosser Arberu (Velkého Javoru) přes Hohenbogen do Všerub (svíčková s osmi za 55,- ) dál Kdyně - rozhledna Koráb (20,- a pěkné zatáčky) zpět přes Nýrsko okolo přehrady do Rudy (cukrárna Romance)...
Všeruby - hospoda (u kostela) je etalon stravování co se jídla,cen i obsluhy týká, doporučuji česnečku(ta je fakt echt)+kuřecí s hermelínem a žampiony+ hranolky-na to tam jezdím 330km a kdo tam byl se mnou taky jen chválí
Ubytovat se dá ve Kdyni v chatové osadě Hájovna za 130kč/os! sociálky ok +teplá voda vždy tekla.Hospoda a přírod.koupaliště 200m vzdušnou čarou,nebo penzion černý orel na náměstí ve Kdyni -majitel Honza je motorkář a parkuje se(moto) u stolu na terase nebo ve stodole u jeho mašiny-tam je cena už 400/os
Upravil kim dne 13.07.2013 09:42
Když už mluvíme o Všerubech , je zde vyhlášený servis na bmw motky (kdyby něco).
ČACHROV - když je velký hlad (hrozí smrt jídlem) Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!