Ahoj, chci si pořídit topcase a potřeboval bych poradit ohledně nosiče. Jestli to dobře chápu, tak potřebuju nosič, plotnu a na to topcase. Jenže nemůžu na netu nikde pořádně nosič najít (všechno už je na dvouscvíčku). Já mám model 2002. Díky za rady.
Zkus třeba tohle, ale ty ceny jsou poměrně vysoký. http://bmw-trade....amp;page=2
Já si nechal dovézt nosič z Anglie a byl za polovinu oproti ČR a slouží jako bejk.
Jako jsou to docela rakety za ty nosiče. Já mám boční od bartuse a jak koukám na uchycení toho vrchního nosiče u zadního světla , tak to bude přes sebe. Ale to snad vadit nebude.
Upravil CarlosCZ dne 24.07.2013 08:35
Zdravim , tak dneska jsem jel krasnych 40km v peknym desti a v original zadnim kufru jsem mel drobet vodycca pulku malyho panaka.Taky vam tam Tece? Vypada ze tece ve spoji co kufry sedi na sobe. Nejaky figl? Doporuceni?
Upravil martaviky dne 25.08.2013 17:49
Sehnal jsem si použitou plotnu od Bighusky, namontuju ho na motorku (1150 GSA). Všechno v pohodě, na topcase přišroubuju protikus s držáčkama, topcase zasunu na plotnu, zamknu, ale kufr se klepe jako drahej pes... vyměním gumový dorazy na plotně, kufr se pořád klepe. To klepání už není tak hrozný, ale já bych ho chtěl mít napevno, byl bych nerad aby mi někde upadl.
Jak ste na tom vy? Jakej používáte držák na topcase? Klepe se vám?
Hmm, mě jo. Ale je to tím, že má měkké dno. Není to jako rachtání, ale prostě se to v těch úchytech houpe. Mám to na šrouby, na fest, Hugitka se o něj běžně opírá. Kdybys vyztužil dno, určitě se to zlepší. Nebo roznést úchyty více ke krajům dna.
Mě se origo na f650 taky klepe. Jsou tam vůle.. to bych to musel něčím přitáhnout k motorce, třeba jak jsou ty páčky na kola, něco podobného jednoduchého.
Do it my way...