Kamarádi potřebuju na tuhle sobotu odpoledne pujčit auto s koulí které utahne 2000 kg, potřebuju odtáhnout vlek s koněm z Kralup nad Vltavou do Nymburka a zpět..
Děkuju za info S.
Upravil servisak dne 24.07.2013 21:39
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Omega ze Slováče se mě vrátí až v neděli Kdyby ti opravdu teklo do bot a nikdo se ti neozval, dej mě vědět v pátek tak do 14 hodin a pokusil bych se zmermocnit spřátelené servismany s odtahovkou. Jsou ze Satalic.
Upravil Medik dne 24.07.2013 21:31
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Omega ze Slováče se mě vrátí až v neděli Kdyby ti opravdu teklo do bot a nikdo se ti neozval, dej mě vědět v pátek tak do 14 hodin a pokusil bych se zmermocnit spřátelené servismany s odtahovkou.
No, něco málo mě "dluží", tak by to mohlo klapnout. Zítra se jich preventivně přeptám.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdyby jsi nebyl tak daleko tak mám na Captivě rovné 2T.
A Mergl co jsem měl měl na kouli taky 2T a byl to E320 a uvezl daleko víc než Captiva..... šestivál je šestivál
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Kdyby jsi nebyl tak daleko tak mám na Captivě rovné 2T.
A Mergl co jsem měl měl na kouli taky 2T a byl to E320 a uvezl daleko víc než Captiva..... šestivál je šestivál
Luky díky ale musím sehnat něco v okolí Prahy a ono je to jedn co tam bude za motor jde o papíry odsud do nymburka je to rovina žádny Alpy
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Flare napsal:
Mám auto s tažným na 3500 kg ... nicméně auto z ruky nedám - je to moje láska, pokud bys potřeboval pomoct můžeme se domluvit na odvozu
Tak do PM zadej cifru a třeba bude ruka v rukávě a jako bonus se ještě podíváš na závody A Servisák si bude moct dát pivko, bo za verpánkem bude sedět jinej ....
Upravil Medik dne 24.07.2013 22:24
No škoda, že sis nevybral minulou sobotu.. Auto mám, už i nějakou suť a železo jsme s tim tahal, v NBK přebývám, ale zejtra jedeme itálie.. Bohužel i všichni moji dobrý známý, takže mě ani nenapadá, koho bych ti zde dohodil.. No snad najdeš, času ještě máš..
Do it my way...
servisak napsal:
Je mi to uplně jasný ale ta už pak moc nebude závodit..
Tak nasaď na toho koně sedlo z touratechu a vyražte po svejch.......
Co to je vůbec zač?
Kladrubak nebo anglickej plnokrevník?
sem nevěděl,že rajtuješ nejen na motorce.......
Přijeď házet lopatou a já budu mít čas a kule na Servikávou kobyluLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.