Ahoj, pred par dny sem si privezl GSo a nevim kam jinam se obratit nez na Vas. Mam trosku naboreny telelever, jde mi o to jak ma vypadat normalne a zda ma cenu se jej pokusit spravit nebo radeji koupit novy (ojety)? dole je detail toho místa. Diky moc vsem
Taky si myslim, že nemá cenu se o to pokoušet. Kámoš ho sehnal za 3000kč na vrakáči, ale myslim si, že jich moc nebude. Možna na e-bay. A myslim si, že ani vidle to nepřežili. Ty kupoval nové, ne originál za 3500 kč jednu trubku. Případně bych ti zjistil od koho.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli: No prave ze nevim kde ty dily poshanet, krom telelevru potrebuju jetse dalkovy svetlo a tachometr. Original dily prijdou na majlant. No ty vidlice nstesti vypadaji Ok.
No, kámošova jedna vidlice taky vypadala ok. Druhá byla viditelně k.o. Ale po rozebrání byli ohnuté obě. Existuje jeden vrakáč na motorky u Čáslavi, ale na BMW tam toho mnoho nemívaj. A teď tam ani nikdo nebere telefon, tak to budu zkoušet a dám kdyžtak vědět. Jinak tachometr má stejný Suzuki GS 500 jen s tím rozdílem, že je do 200 km/h a má jiný "kolečko" na nulování denních km.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Asi ten E-bay. Máš to na netu a vidíš hodně. Ale já tam nelezu, tak nevim. Hodně tam chodí elektromaniak a myslim i Holubb
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
vecer se ti mrknu na ebay co se tam povaluje, jinak ma motoscout kdyz zadas bmw 1150 gs tak vzdy prvni ve fronte bejvaji moto na nahradni dily tak zkus zavolat tam.bejva tam kontakt
ten tachec pise ze posle do celeho sveta tak tam snad taky sme.aukce konci 17.06.07 20:01:48 tak je potreba prihodit tak 30 se/kunde/ pred koncem.jinak ja su trotl, dyz neco potrebuju tak mi to vedrazi bracha z usa neb kamos z rajcho.koukam, ze tacho ma cele 3 km tak to budes in
pise ze je na r i gs tak je to asi stejny.at se vyjadri mistni znalci.zkus tady nekoho oslovit kdo na ebay obchoduje a pokusi se ho pro tebe vydrazit.zalezi kam az ses ochoten jit s cenou.